Hafta boyu il ve ilçe spor salonlarımızda spor faaliyetleri zirve yaptı

Hafta boyu il ve ilçe spor salonlarımızda spor faaliyetleri zirve yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2017 15:18
Hafta boyu il ve ilçe spor salonlarımızda spor faaliyetleri zirve yaptı

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün organizasyonunda İlimiz sporseverlerini; 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında İl ve ilçelerimizde spor faaliyetleri ile dolu dolu bir hafta başlıyor.

OSMAN SAYIN SPOR SALONU YILDIZLAR GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

23-26 Mart 2017 tarihlerinde Osman Sayın Spor Salonunda Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası gerçekleştirilecek

BATIPARK SPOR SALONU OKUL SPORLARI VOLEYBOL YARI FİNAL YILDIZ KIZLAR MÜSABAKALARI

 Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Voleybol Yıldız kızlar yarı final Müsabakaları 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında Batıpark Spor Salonunda yapılacak.

TÜRKOĞLU SPOR SALONU OKUL SPORLARI VOLEYBOL YARI FİNAL YILDIZ ERKEKLER MÜSABAKALARI

Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Voleybol Yıldız erkekler yarı final Müsabakaları 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında KKTC’de dahil toplamda 8 Yıldız Kız ve 8 Yıldız Erkek takımının katılımıyla gerçekleştirilecek.

BATIPARK SPOR SALONU GÜREŞ BİRİNCİ LİG MÜSABAKASI

Güreş 1. Lig müsabakası SGK Spor Kulübü, Güreş İhtisas Spor Kulübü ve Ankara Büyükşehir BLD. Güreş Takımlarının katılımıyla 22 Mart 2017 tarihinde Batıpark Spor Salonunda gerçekleştiriliyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘’Bu hafta itibari ile salon sporlarında il merkezi ve İlçe Spor Salonlarımızda yoğun faaliyet program takvimi içerisine girdik. Bu yoğunluk nedeniyle merkeze en yakın ilçemiz olan Türkoğlu’na da maç verdik. İlçelerimize yaptığımız tesisler ile bu tür yoğunluklarda bizim için artı olmuştur. Bu hafta boyu yapılacak spor faaliyetleri kapsamında yaklaşık bine  yakın sporcu, antrenör, hakem ve idarecinin Türkiye’nin dört köşesinden ve KKTC’den ilimize gelmesini bekliyoruz. İlimizin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak olması bizleri mutlu ediyor. Kahramanmaraş’a yurdun dört köşesinden gelecek olan tüm spor kafileleri en iyi şekilde misafir ederek uğurlamak istiyoruz. Misafirlerimize gerçekleştirecekleri müsabakalarda başarılar diliyorum’’ diyerek, Tüm Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızı bu hafta Osman Sayın Spor Salonu, Batıpark Spor Salonu ve Türkoğlu Spor Salonunda gerçekleştirilecek müsabakaları izlemeye davet ediyorum.’’dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.