Halı saha sektörü canlanmaya başladı

Halı saha sektörü canlanmaya başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2017 18:19
Halı saha sektörü canlanmaya başladı

Kış mevsimini durgun geçiren Halı Saha sektöründe yaz aylarının gelmesi ile birlikte talep arttı. Kahramanmaraş’ın ilk Halı Saha işletmecisi olan  eski futbolcu Nazar Halı Saha Sorumlusu Deniz Aytemiz, Sektörün yaz aylarının gelmesi ile birlikte açıldığını söyledi.

Aytemiz,  16 Nisan’da yapılacak olan Referandum için ‘EVET’ oyu kullanacağını ifade etti.  Aytemiz açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Ben Kahramanmaraş’ın ilk halı saha işletmecisiyim. Çok eski zamanlardan bu yana bu işi yapıyorum ve eski futbolcuyum. Eski zamanlarda halı saha sektörü ve ekonomi  şartları çok farklıydı. Ama değişen zaman ve şartlar durumları farklı boyutlara taşıdı. 2016 yılı ekonomisi aslında beklediğimiz düzeyde geçmedi. 15 Temmuz darbe girişimi sebebi ile ekonomimiz olumsuz etkilendi. 15 Temmuz gecesinde bu yüce Millet kendi iradesini toparlayarak büyük bir cesaret örneği göstermiş ve topraklarını korumuştur. 16 Nisan’da bir referandum yapılacak ve ben bu referandum da Türkiye’mizin geleceği için ‘EVET’ oyu kullanacağım.

2017 Yılından umudumuz üst seviyede. Yeni yılda yapılacak olan ekonomi hamleleri ile birlikte ekonomimizin daha da güçleneceğini düşünüyorum. Bizim sektörümüzde de canlılık bekliyoruz, aslında sektörümüz daha tam olarak açılmadı. Memleketimizde halı sahamız çoğaldı tercihler artınca bizim iş gücü etkinliğimizde azaldı. Eskiden ben sabah ezanı top oynattığımı bilirim bu sahalarda, ama artık eski iş güç kalmadı ve bizim işimiz de eskisi kadar canlı değil.

Ancak yeni yılda yani 2017 yılında sektördeki canlılığın bize de yansıyacağını düşünüyorum. Bizim sektörümüze genel bazda baktığımızda, eğlence sektörü olarak ön plana çıkıyorlar. İnsanların ekonomik olarak ferahladığı zaman eğlenceye para ve vakit ayırabilirler ve bize de olumlu yönde yansımaları olabilir. Bunun için 2017 yılından umudumuz çok fazla ve iyi bir yıl geçmesini diliyorum.”

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.