Halk oylamasının rekortmen kahramanları bir araya geldi

Halk oylamasının rekortmen kahramanları bir araya geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2017 15:27
Halk oylamasının rekortmen kahramanları bir araya geldi

Kahramanmaraş'ta birinci, Türkiye'de ise bir çok ilden daha fazla oy oranıyla referandumda  rekor kıran Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, teşekkür programında  mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, her seçimde olduğu gibi 16 Nisan halk oylamasında da yeni bir rekora imza atarak adını bir kez daha Türkiye'ye duyurdu. Kahramanmaraş'ta ilçeler arasında en yüksek oy oranıyla referandumda evet diyen Dulkadiroğlu, yüzde 82.40'lık oy oranıyla bir çok ili dahi geride bıraktı.

Bu başarıya imza atan teşkilat mensuplarına teşekkür etmek ve yeni süreci değerlendirmek amacıyla Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Sebük Tekin Alparslan ve teşkilat üyeleri Çamlıca Tesislerinde bir araya geldi.

rekor1.jpg

Mahalle temsilcilerinin de katıldığı toplantıda konuşan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Yeni Türkiye'nin önündeki engellerin 16 Nisan Halk oylamasıyla aşıldığını belirtti. Halk oylaması sonuçlarının olumlu anlamda her alanda kendini hissettirdiğini kaydeden Başkan Debgici, yine Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın farklı ülkelere ve dünya liderlerinin ülkemize yaptıkları ziyaretler sonucunda her alanda yapılan anlaşmalar, halk oylaması sonuçlarının dış politikadaki olumlu yansımaları olduğunu kaydetti.

Ülke içerisinde oluşan siyasi istikrarın ülkenin kalkınmasına ve gelişmesine çok önemli katkı sağladığını aktaran Başkan Debgici, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bizim davamız, Tek Vatan Tek Millet Tek Devlet Tek Bayrak'tır. Bu bağlamda amacımız; vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin hak ettiği refah seviyesini yakalaması, demokrasi ve hukukun üstünlüğünün tesisi, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşılması için her alanda reform, atılım ve değişimi amaçlıyor. Bu minvalde başta Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak, 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal, İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç, Milletvekillerimiz, önceki dönem Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanımız, Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın da yoğun gayretleriyle bir çok çalışmaya imza attık. Son olarak geride bıraktığımız referandum sürecinde de gece gündüz demeden çalışarak davamızın gereklerini yerine getirdik. Vatandaşlarımıza Yeni Türkiye'nin önüne engel olmak isteyen dış güçler ile içerideki işbirlikçilerinin oyunlarını en net şekilde anlattık. Sizlerin çabası, milletimizin duyarlılığı ve teveccühü ile Yeni Türkiye'nin önüne engel olmaya çalışanlara en güzel cevabı referandum sonucuyla verdik. Bu sürecin bizleri kutuplaştırmasına asla müsaade etmedik. Her ne görüşe sahip olursa olsun vatandaşlarımıza saygı duyduk. Sizlerden ricam bundan sonraki süreçte de ayrıştırıcı olmadan, toplumun her kesimi ile bir ve beraber olmayı sürdürmenizdir."

Başkan Debgici, referandumda yoğun çaba ve gayretlerin sonucunu en güzel şekilde aldıklarının altını çizerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Fedakar ve çalışkan bir teşkilata sahibiz. Teşkilatımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımız, gece gündüz demeden yoğun bir mesai harcayarak referandum sonucuna olumlu anlamda çok büyük katkı sağlamıştır. Ben özellikle kadın kollarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Yine gençlik kollarımıza ve diğer teşkilat üyelerimize de çok teşekkür ediyorum. Gecemizi gündüzümüze katarak bundan sonraki süreçte de aynı aşk ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz. Bugün burada bulunan mahalle temsilcilerimiz de gerektiğinde işlerini ve evlerini bırakarak büyük fedakarlık gösterdiler.Bizlerle el ele verip kapı kapı gezerek vatandaşlarımızı bilgilendirdiler. Bu nedenle Mahalle Temsilcilerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum."

Debgici'nin ardından konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da referandumda alınan sonucun Ak Parti'nin getirdiği istikrar ve güvenden kaynaklandığını anlattı. Başkan Okay, bu konuda yoğun mesai harcayan teşkilat üyelerine teşekkür ederek desteklerinin devam edeceğini aktardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.