Hanefi Mahçiçek, Türkiye Gençlik Vakfı (tügva) öğrencileri ile bir araya geldi

Hanefi Mahçiçek, Türkiye Gençlik Vakfı (tügva) öğrencileri ile bir araya geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2017 11:48
Hanefi Mahçiçek, Türkiye Gençlik Vakfı (tügva) öğrencileri ile bir araya geldi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Abdülhamithan Yurdu yaz kurslarında eğitim gören Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) öğrencileri ile biraraya geldi. Çocuklarla sohbet eden Mahçiçek, onlarla birlikte akşam namazı kıldı.

Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulan Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Kahramanmaraş’ta yer alan Abdülhamithan Yurdu’nda öğrenciler için yaz kursları düzenliyor.

tugva.jpg

Öğrencileri yaz kurslarında ziyaret eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, TÜGVA Vakfı öğrencileri ile akşam namazını eda ettikten sonra sohbet etti. Din ve hayata dair çocuklarla sohbet eden Hanefi Mahçiçek; “Sizin dualarınız ve çabalarınızla bu ülke çok daha iyi yerlere gelecek. Gelecek nesillerin maneviyatla dolu bilgi birikimleri, vizyonlarına  ülkemizin çok ihtiyacı var. Siz hem Türkiye’nin hem de tüm müslüman ülkelerin umudusunuz” dedi.

Yeni neslin sorgulayıcı ve araştırmacı olduğunun altını çizen Mahçiçek çocuklara tavsiyelerde de bulundu: “Soru sormaktan çekinmeyin. Bir konuyu daha iyi öğrenmek için sizden tecrübeli olanlara soru sorun. Büyüklerinizle istişare ederek hedeflerinizi belirleyin. Onların size güzel katkıları olacaktır. TÜGVA, sizleri geleceğe hazırlarken iyi ve doğru seçimler yapmanıza yardımcı olacaktır. İletişiminizi güçlendirmek ve ülkeye daha faydalı olmak için TÜGVA size biz de onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

tugva2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.