Hayrettin Güngör; Tüm Adaylarımıza Muvaffakiyetler Diliyoruz

Başkan Güngör, Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı'nda adaylara başarılar diledi. 31 Mart'ta büyük bir başarıya imza atacaklarına inandığını ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2024 19:14
Hayrettin Güngör; Tüm Adaylarımıza Muvaffakiyetler Diliyoruz

Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı'na katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Cumhur İttifakımızın tüm adaylarına bu yolda başarılar diliyoruz. İnşallah 31 Mart'ta da, geçmişteki 14 ve 28 Mayıs gibi, Cumhur İttifakı olarak şehrimizde büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı'na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un da katılımıyla iştirak etti. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, AK Parti İl Başkan Vekili Cüneyt Doğan, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, ilçe belediye başkanları ve başkan adayları ile partililer de katıldı. Protokol konuşmalarının ardından Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adayları tek tek tanıtıldı.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK 31 MART’TA BAŞARILI OLACAĞIZ

Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adaylarına başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla Cumhur İttifakımızın İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fırat Görgel ve ilçe belediye başkan adaylarımıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyoruz. İnşallah 31 Mart'ta da, geçmişteki 14 ve 28 Mayıs gibi, Cumhur İttifakı olarak şehrimizde büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.