HAYSİAD Necati Okay'ı ziyaret etti

Hay Sanayici ve İşadamları Derneği (HAYSİAD) Kahramanmaraş Şube yönetimi, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2015 13:50
HAYSİAD Necati Okay'ı ziyaret etti

HAYSİAD Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Hüseyin Güner, ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Sivil toplum kuruluşlarını son derece önemsiyoruz. Ortak akıl ile hizmet anlayışımız kapsamında önem verdiğimiz sivil toplum kuruluşlarıyla dirsek temasındayız. İş adamlarımızdan oluşan ve şehrimizin ekonomik hareketliliği için misyon yüklenen HAYSİAD’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini söyleyen HAYSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Hüseyin Güner, Kahramanmaraş’ın ve Dulkadiroğlu ilçemizin, değişim ve gelişim sürecini hızlandıracak her çalışmanın destekçisi olduklarını kaydetti. HAYSİAD' ın  misyonu, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. 
HAYSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Hüseyin Güner, ziyaretin ardından Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a ziyaretin hatırası olarak tablo hediye etti. Başkan Hüseyin Güner ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Başkan Okay’la birlikte topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.