Helal sana Quaresma!

Helal sana Quaresma!

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2017 10:19
Helal sana Quaresma!

Teknik direktör Şenol Güneş’in dizindeki sorun nedeniyle riske etmek istemediği Portekizli yıldız, “Benim işim oynamak. Takımı yalnız bırakmak istemiyorum” dedi ve formayı kaptı.

Akhisar Belediye karşılaşmasında aldığı darbeler nedeniyle dizinde kanama tespit edilen Ricardo Quaresma, yoğun bir tedavi programına alınmıştı. İsrail’deki ilk maçı 3-1 kazanmaları nedeniyle yıldız oyuncuyu riske etmek istemeyen teknik direktör Şenol Güneş, dün sabah kadroyu açıklamadan önce kendisiyle bir görüşme yaptı.

Güneş’in, “Önümüzde uzun ve zorlu bir maraton var. Kendini iyi hissetmiyorsan, seni bu maçta dinlendirebilirim” önerisini geri çeviren Quaresma’nın, “Bu maçta oynamak istiyorum. Benim işim sahaya çıkıp oynamak. Sakatlığım önemli değil. Bu maçta takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. Beni oynatın hocam” yanıtını verdiği belirlendi.

Pozisyonlar yarattı ama...

Bu sözler üzerine Şenol Güneş, oyuncusunu ilk 11’de sahaya sürdü. Dizindeki sorundan tamamen kurtulduğu gözlenen Quaresma, yaptığı klas hareketlerle rakip kalede tehlikeler yaratırken, tribünlerden de alkış aldı. Müthiş ortasında arkadaşları pozisyonları gole çeviremezken, Q7 61. dakikada yerini Tolgay Arslan’a bıraktı.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.