Hep birlikte büyüyoruz

Hep birlikte büyüyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Hep birlikte büyüyoruz

Kahramanmaraş’ın en büyük marketler zincirinden bir tanesi olan Özçam Marketler Zinciri, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 15 Temmuz girişiminin ardından Türkiye’nin daha güçlü bir şekilde ilerlediğini söyleyen Özçam Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çam, hep birlikte olunduğu zaman ekonominin de kalkınacağını vurguladı. 

SAĞLAM HÜKÜMET, SAĞLAM EKONOMİ

15 Temmuz darbe girişimi ile birlikte Türkiye ekonomik bir krizin içerisinde çekilmek istendi. Sadece ekonomik değil siyasi olarak bir krizin çıkarılmak istendiği bu girişimde Türkiye'nin kaderini milletin gösterdiği feraset belirledi. Türkiye milletinin dinamik yapısı, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderlik özelliği ve ekonomimizin sağlamlığıyla 15 Temmuz işgal girişimi geri püskürtüldü. Ekonomimizin güçlü olmasının en büyük etkeni ülke idaresinin yani hükümetin gösterdiği istikrar ile alakalıdır. Ülkemizi yönetenler dürüsttür, vatanını milletini seven yöneticilerdir. 15 Temmuz girişiminde ufak tefek sıkıntılar yaşandı ama genel anlamda hiçbir sektörde ekonomik kriz yaşanmadı.

DAHA HIZLI İLERLİYORUZ
Ülkemiz kötüye değil tam aksine daha ileriye gidiyor. Hem Kahramanmaraş hem de Türkiye ekonomisi hızlı bir şekilde ilerliyor. Özçam Marketler olarak yatırımlarımızı durdurmadık. Türkiye olarak ekonomimizin ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya gösterdik. Güçlü bir liderimizin olduğunu bütün dünyaya bir kez daha ispat ettik. Türkiye artık eski Türkiye değil. Gittikçe büyüyen ve dünya ekonomileri arasında yerini alan bir ülkedir.

HEP BİRLİKTE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Türkiye 2017 yılına büyük ekonomik umutlarla girecek. Bütün iş adamları topyekûn yatırımlarını duraklatmadan devam ettiriyor. Ülke ekonomisine katkı sağlamak için herkes elini taşın altına koyarak daha çok çalışıyor, gelişmek için daha çok çaba sarf ediyoruz. Türkiye siyasi olarak da dünyaya kendini ispat etmiş bir ülkedir. Hep birlikte büyüyen ekonomimizi daha da güçlendireceğiz.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.