Hırsızlık şüphelisi 4 şahıs yakalandı

Hırsızlık şüphelisi 4 şahıs yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2017 13:59
Hırsızlık şüphelisi 4 şahıs yakalandı

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edilen hırsızlık şüphelileri, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına küfür etti.

Çamlıca Mahallesinde iki ayrı adreste ikametten hırsızlık olayı meydana gelmesi üzerine; Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalıştırmalarını yoğunlaştırdı. Yapılan araştırmalar neticesinde şahısların Şirintepe Mahallesinde bulundukları ev tespit edilerek, şüpheli şahıslar B.S. ve K.Y. yakalanarak gözaltına alındı. İkamette yapılan aramada Eskişehir’de daha önceden meydana gelen evden ve otodan hırsızlık olaylarında çalındıkları değerlendirilen televizyon, cep telefonu ve oto müzik sistemleri ele geçirildi. Ele geçirilen hızsızlık eşyaları, sahiplerine teslim edildi.

Diğer bir olayda Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sürdürülen soruşturma kapsamında, suça karıştığı şüphesiyle Ö.İ. ve H.H.E. isimli şahısları yakaladı. Şahısların ikametinde yapılan aramalarda hırsızlık malzemesi olabileceği değerlendirilen çeşitli eşyalar ele geçirildi. Elde edilen bu malzemelerle birlikte 4 adet ikametten hırsızlık, 1 adet de otodan hırsızlık olayı aydınlatılarak eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Gözaltına alınan şahıslar bugün ise adliyeye sevk edildi. Şahıslar adliye girişinde kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına küfür edip ek binaya giriş yaptılar. Öte yandan şahısların yakınları da basın mensuplarının üzerine yürüdü.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.