Hoffenheim'ın bileği bükülmüyor

Hoffenheim'ın bileği bükülmüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2017 12:41
Hoffenheim'ın bileği bükülmüyor

Alman temsilcisi Hoffenheim, Avrupa'nın önde gelen futbol liglerinde yenilgisiz tek takım olma unvanını sürdürüyor. Medipol Başakşehir'in ise 18. hafta maçında Fenerbahçe'ye kaybetmesiyle, Süper Lig'de namağlup takım kalmadı.

Avrupa'nın üst düzey liglerinde, Almanya'da (Bundesliga) Bayern Münih, Fransa'da (Ligue 1) Paris Saint-Germain, İngiltere'de (Premier Lig) Chelsea, Manchester United ve Manchester City, İspanya'da (La Liga) Barcelona ve Real Madrid, İtalya'da ise (Serie A) Juventus gibi takımların mağlup olduğu 2016-2017 sezonunda Alman temsilcisi Hoffenheim'in 17 hafta sonunda hiç yenilgi almaması göze çarpıyor.

Medipol Başakşehir'in hem unvanı hem liderliği gitti
Bu sezon ligde 17 maç sonunda mağlubiyet yaşamayan tek takım olan İstanbul ekibi, Fenerbahçe'ye yenilerek bu unvanını kaybetti.

Ligde 11 galibiyet ve 6 beraberlikle 39 puan toplayan Medipol Başakşehir, hem ilk mağlubiyetini yaşadı hem de Beşiktaş'ın galip gelmesiyle liderliği kaptırdı.

Liderliği ele geçiren Beşiktaş ise sadece deplasmanda Kasımpaşa'ya mağlup oldu. 12 galibiyet ve 5 beraberlik alan siyah-beyazlılar 41 puan topladı.

Fenerbahçe'nin 3 defa mağlup olduğu ligde, Galatasaray ve Osmanlıspor ise dörder kez sahadan yenilgiyle ayrıldı.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.