İbrahim Solmaz: ‘Herşey güçlü ve yeni bir Türkoğlu için'

İbrahim Solmaz: ‘Herşey güçlü ve yeni bir Türkoğlu için'

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2017 10:38
İbrahim Solmaz: ‘Herşey güçlü ve yeni bir Türkoğlu için'

Kahramanmaraş’ın en hızlı gelişen ilçelerinden olan Türkoğlu ilçesi yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. İlçenin kamu yatırımları ile desteklenmesi sonucu oluşan potansiyeli değerlendirmek isteyen yatırımcılar için Türkoğlu benzersiz bir fırsat olma özelliği taşıyor.

Türkoğlu ilçesinde yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren İbrahim Solmaz, Yeni yatırımı olan Çınaraltı Restourant ile Türkoğlu’ndaki en önemli açık olan Elit Mekan problemini çözdüğünü belirtti.

İnsanların birbirleri sohbet edebilecekleri mekan sayısının sınırlı olduğunun altını çizen Solmaz, Çınaraltı Restaurant Cafe ile İnsanların rahatça oturabilecek ve sohbet edebilecekleri yer sıkıntısının çözüldüğünü kaydetti.

s1-017.jpg

Solmaz: “Solmazlar Group Babadan devralınan manav işletmeciliğini tabla ile başlayan ticari hayatımız ilçemizin Cuma pazarlarında ürün satmakla devam etmiştir. Daha sonra küçük bir kulübeye sergi açarak Türkoğlu’nda ticari hayatını sürdürdü.  Daha sonra mevcut kulübenin üzerine yapılan arsaların üzerine kurulan yere işyeri kiralayarak ticari hayatımızı devam ettirdik

Her geçen gün müşteri potansiyelimiz arttığı için mevcut 800 metrekare alanda ilçemizin ilk barkot sistemli, sepetli alışveriş yapabileceği AVM’yi ilçemize kazandırdık. AVM’miz halkımızın teveccühünü kazanmıştır bunun için halkımıza buradan da ayrıca teşekkür ediyorum. Biz Ulusal Marketlerden BİM marketin yanına Bim’den sonra açtık. Bu büyük bir cesaret örneğidir, Aslında biz kaliteli hizmetimizle ve sunduğumuz ürün hizmeti farkıyla BİM marketten yararlanıyoruz. Biz bu toprağın insanıyız burada yaptığımız yatırımlarımız halk tarafından benimsendi.

Müşterilerimize 2013’ten bu yana çeşitli kampanyalar yaptık Türkoğlu’nda AVM ilk bizde ise ilk defa bir Araba kampanyası başlattık ve Araba verdik. Dolap, Bisiklet, TV ve birçok ürünü insanlara sunduk. Türkoğlu ilçesi herşeyin en iyisine layıktır.”

s2-013.jpg

ÇINARALTI RESTOURANT BÜYÜK BİR YATIRIMDIR

Türkoğlu İlçesine açılan Çınaraltı Restourant’ın büyük bir hizmet olduğunu söyleyen Solmaz, Her geçen gün büyüyen ve gelişen Türkoğlu’na yatırımlarla desteklemeye devam edeceğini belirtti.

Solmaz açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Türkoğlu Çınaraltı Restouranta 1 trilyona yakın yatırım yaptık ve hizmete sunduk. Bu yatırıma ilçemizin mülki idari amirleri gerek iş adamları, gerek dışarıdan misafiri gelen vatandaşlarımız olsun misafirlerini götürüp yemek yedirebileceği tatlı dondurma ikram edebileceği bir yer yok. Bizim de misafirlerimiz geldiğinde bizim de götürebileceğimiz bir yer yok. Çok değerli Belediye Başkanımız Osman Okumuş bir araya geldiğimizde sürekli yatırım konusunda bize fikir desteği verdi. Biz de halkımız ve kendimiz için büyük bir yatırıma imza attık. Biz Osmanlının Dirilişi gibi Osmanlı Hanı, Kayı Otağı ve Selçuklu Motiflerini de kapsayan işlemeler ile mükemmel bir çalışmaya ve yatırıma imza attık.

s3-007.jpg

Biz Modern Dünya ile Tarihi dokuları birleştirdik. Türkoğlu ilçesine çok büyük bir yatırıma imza attık ve Türkoğlu halkı bu yatırımın daha fazlasını ve büyüğünü hak ediyor.  Ben yatırım aşkı ile dolu bir insanım. Çınaraltı Restourantın önceki yeri Toptan Marketti ve insanlar oradan Toptan Alışverişini yapıyordu. Bu kadar yüksek miktarda bir yatırımın kararını ben verdim Cumhurbaşkanımızın yatırım istihdam çağrısına uyarak yatırıma imza attık ve orada 20’ye yakın kişi istihdam edilecek.  Biz burada kişi istihdam ederken hem Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyuyoruz hem de Türkoğlu ilçemizin gelişimine katkıda bulunuyoruz.  Cumhurbaşkanımızın tavsiyesi, Değerli Belediye Başkanımız Osman Okumuşun da tavsiyesi ve fikir destekleri ile birlikte bu yatırımlara imza attık. Türkoğlu’nun olağanüstü gelişmesine katkıda bulunmak bizim en büyük hedeflerimizden bir tanesidir.

5 Bin kişilik cezaevi, Lojistik Merkezi, Yeni Hastanemiz ve daha birçok yatırımlar olduğunda dışarıdan memurlar geldiğinde burada en azından rahatça oturabilecek ve işlerini halledebilecek bir yere ihtiyaçları olacaktır bizde bu açığı kapattığımıza inanıyoruz.

İbrahim Solmaz olarak Türkoğlu’nun olağanüstü gelişmesine katkıda bulunuyorum ve bulunmaya da devam edeceğim. Mevcut yatırımlarımın üstüne koyarak devam edeceğim. Ulusal marketlerle yarışarak bu yarışı önde götürmek bizim en büyük başarımızdır. Halkımıza bize gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.