İçmelere Yürüyüş Yollları

İçmelere Yürüyüş Yollları

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2017 10:45
İçmelere Yürüyüş Yollları

Ekinözü Belediyesi İçmeler’de doğayla iç içe bir alanda yeni yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor. Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, “Belediye olarak Bizler şehrimizin geldiği noktayı farklı bir boyuta taşımak istiyoruz. Bu kapsamda İçmelerde mükemmel bir ortamda yürüyüş yolları ve bisiklet yolları çalışmalarına başladık” dedi.

Ekinözü Belediyesi, ‘Daha yaşanabilir bir Ekinözü için çalışıyoruz’ sloganından hareketle ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelere dokunarak farklı yaşam alanları yaratmaya devam ediyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren Ekinözü’ne yakışır dev projelere imza atan Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, halkın kullanımı için bisiklet ve yürüyüş yolu projelerine devam ediyor.  Yaz aylarında binlerce insanın şifa bulmaya geldiği içmelerde yürüyüş yolu ve bisiklet yolu yapılacak. Bu alanda incelemelerde bulunan Başkan Çeleğen, yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. 

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel, Fen İşleri Müdürü Ruhi Dura, Inşaat Mühendisi İbrahim Alkılınç, Jeoloji Mühendisi Ibrahim Karaoğlan, Harita Mühendisi Niyazi Nacar, Peyzaj Mimarı Melis Ataoğlu ve Belediye Meclis üyesi Recep Demirci ile birlikte yürüyüş-bisiklet yolu çalışmalarını inceleyen Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, mahalle sakinlerinin görüşlerini de almayı ihmal etmedi.

 Belediye Başkanı Nursi Çeleğen: “Bizler belediyecilik anlamında hizmetlerimizi hızlı bir şekilde yapmaya devam ediyoruz bilindiği üzere İçmelere yaz aylarında şifa bulmak için binlerce insan gelerek tatil yapıyor. Bizler de Ekinözü halkının ve misafirlerin rahat ve mutluluğunu düşünmek zorundayız. Yürüyüş yolu boyunca, spor aletlerine yer vereceğiz. Çünkü sabahın 4’ünde vatandaşlarımız şifalı sularımızdan içerek koşmaya başlıyorlar. Vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin suyu içerek sindirip böbrek taşlarını, kumlarını düşürmeleri lazım. Bu suyu içen vatandaşlarımızın hareketli olması lazım. Bizlerde bu nedenle yürüyüş yoluna çok önem veriyoruz.  İnşallah çok uzatmadan da bir an önce bitirip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.