İhalede arbede! Bariyerler havada uçuştu

Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan 7'nci ihalede, vatandaşlar ile polis ve zabıta görevlileri arasında arbede yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2017 12:02
İhalede arbede! Bariyerler havada uçuştu

Antalya'da Ermenek Mahallesi'ndeki mülkiyet kargaşasını gidermek için Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan 7. ihalede, vatandaşlar ile polis ve zabıta görevlileri arasında arbede yaşandı. Durumu tepki gösteren vatandaşlar, demir bariyerleri polis ve güvenlik güçlerinin üzerine attı. 

Muratpaşa Belediyesi, Antalya’nın Ermenek Mahallesi’nde bazı arsaları, arazi ve parselleri çeşitli turlar halinde, her turda çok sayıda ihale olacak şekilde açık teklif usulüyle satışa çıkardı. Bugüngerçekleşen yedinci tur ihalesinde, 110 arsanın ihalesi için sabah erken saatlerinde Muratpaşa Belediyesi Değirmenönü Kültür Merkezi önüne gelen mahalleliler uzun kuyruklar oluşturdu. Üzerinde gecekondu, bahçe, sera ve az sayıda ticari alan bulunan arazilerin ihalesinde arbede yaşandı. Ermenek sakini vatandaşlar, arazi için ihaleye dışarıdan giren vatandaşlar olduğunu iddia ederek zabıta ekiplerine ve polise tepki gösterdi. İhale güvenliğini sağlayan çevik kuvvetin müdahalesiyle arbede sona erdi.

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.