İhtiyaç Sahiplerine 4,1 Milyar TL Destek: Türkiye Aile Destek Programı!

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında, bugün itibarıyla ihtiyaç sahibi ailelere 4,1 milyar TL ödeme yapıldı. Sosyal refahı ön planda tutan bir yaklaşımla desteklerimiz devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2023 13:24
İhtiyaç Sahiplerine 4,1 Milyar TL Destek: Türkiye Aile Destek Programı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, bu ay içinde ihtiyaç sahibi hanelere toplamda 4,1 milyar TL ödeme yapılacağını açıkladı.

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bugüne kadar toplamda 52,2 milyar TL destek sağladıklarını belirtti, bu programın ülkedeki en kapsamlı sosyal yardım uygulaması olduğunu vurguladı.

Ayrıca, gelir kriteri üzerinden düzenli sosyal yardım alamayan haneleri de programa dahil ettiklerini söyleyen Bakan Göktaş, "Sosyal refahı ön planda tutan bir bakış açısıyla güçlü sosyal yardım sistemimizi etkili bir şekilde yürütüyoruz. Gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde her ay düzenli destek sağladıklarını ve çocuk desteği ile elektrik tüketim desteği gibi ek yardımları da programlarına dahil ettiklerini belirtti. "Desteğimizle ihtiyaç sahibi hanelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bu ay içinde toplamda 4,1 milyar TL ödeme yapacağız" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.