İKİ YILDA BİR AYAĞINI KAYBETTİ!

İKİ YILDA BİR AYAĞINI KAYBETTİ!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2016 18:55
İKİ YILDA BİR AYAĞINI KAYBETTİ!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yaşayan Emine Karabulut hastalığı nedeniyle yetkililer ve Hayırsever iş adamlarından yardım ve destek bekliyor.

 

Hastalığına tıbbın bile çözüm bulamadığını belirten Karabulut belediyelerden yardım istediğini söyledi. Diriliş Haber gazetesine konuşan Karabulut ailesi hastalığın nedeninin tam olarak tespit edilemediğini ve daha donanımlı hastanelerde şifa araması gerektiği söyleniyor.

Hastalığı yüzünden çok fazla sıkıntılar yaşadığını söyleyen Emine Karabulut: “Ağrı ve sızılarım çok fazla oluyor. Zor bir durumda doktora gidiyorum “ Yapabileceğimiz bir şey yok” diyerek gönderiyorlar. İki aydır beslenmeme de dikkat ettiğim, çok az yediğim halde durmadan kilo alıyorum. Doktorlar da bu durumun neden kaynaklandığına dair herhangi bir bulguya rastlamıyor. Milletimden ve memleketimin doktorlarından yardım bekliyorum.” Dedi.

Eşinin kilosundan dolayı hastaneye gitmekte zorluk çektiklerini belirten Naif Karabulut şu şekilde konuştu: “Şu anda 300 kilo civarında... Tek başımıza yerinden kaldırmakta çok zorlanıyoruz, en az 2-3 kişi gerekiyor. Şu anda yatmış olduğu çekyatta rahat edemediği için hastane yatağı istiyoruz. Doktora götüreceğimiz zaman çok zorlanıyoruz, hastanede hareket edebilmesi için en az 10-12 kişi olması gerekiyor ve bulamıyoruz bu kadar kişiyi. Şu an en acil olan hastane yatağının olması, biz hastane yatağı istiyoruz ve gelirimiz olmadığı için  bu yatağı alamıyoruz. Yetkililerden yatak dışında bir beklentimiz de yok. Yataktan başka bir şey istemiyoruz. .  Devlet büyüklerimizden ve değerli iş adamlarımızdan yardım ve destek bekliyoruz.”

Karabulut’un hastalığından dolayı sol ayağını kaybettiğini ve yemek yemediği halde kilo aldığını belirten yeğeni Gamze Köksöken obezite ambulansında zorluk yaşadıklarını, kendilerine yardımcı olacak bir çalışanın olmadığını ve Yetkililerden ve yardımsever iş adamlarımızdan elektrik yatak temin etmelerini istedi.

 

haber-foto-004.gif

 

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.