İlçe belediye başkanlarının ilk açıklamaları

İlçe belediye başkanlarının ilk açıklamaları

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2017 10:16
İlçe belediye başkanlarının ilk açıklamaları

GÖKSUN BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN COŞKUN AYDIN

“Türkiye’nin Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçmesi büyük önem arz etmektedir. Parti teşkilatları olarak yoğun çalışmalarımızın meyvesini aldık diyebiliriz. Ancak bundan sonraki süreçlerde halkımız ile daha iç içe olmak bizim için en büyük hedeftir. Kahramanmaraş’ın katılımın yoğun olması ve başarılı bir oranla Evet oyu vermesi gurur verici bir durumdur. Tüm Kahramanmaraş ve Göksun halkına teşekkürlerimi sunuyorum.”

PAZARCIK BELEDİYE BAŞKANI YAKUP HAMDİ BOZDAĞ

“Pazarcık ilçemiz diğer ilçelere benzemez. Pazarcık ilçemizde referandum süreci boyunca gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Ve meyvesini aldık çok şükür. Daha yüksek oy beklerdik ama Pazarcık ilçesindeki çalışmalar diğer ilçelerdeki gibi kolay olmadı. Aldığımız yüzde 52.8 evet’i inceleyecek olursak bunun altında yaptığımız hizmetler ve projeler yer alıyor. Eğer biz Pazarcık’ta gece gündüz çalışmasaydı, vatandaşımıza hizmet yapmasaydık bu yüzdelik oran ellinin çok altında olurdu. Fakat Pazarcık ilçemizde iyi çalıştığımızı düşünüyorum gerek projelerle gerekse yatırımlarla. Bu yüzde 52,8’i vatandaşımızın gönlünde taht kurarak aldık. Türkiye yüzde 51’in üzerinde evet dedi. Ve Türkiye artık Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçmiş durumda. Yeni sistem tüm Türkiye’ye ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Biz Cumhurbaşkanımızın yanında yer almaya hep devam ettik her zamanda devam edeceğiz.”

EKİNÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI NURSİ ÇELEĞEN

“Gönül isterdi ki daha çok Evet oyu olsun, İstanbul’a, Ankara’ya yapılan hizmetlere bakın, Bu ülke 15 Temmuz darbesi yaşadı. Ben daha çok Evet oyu beklerdim ancak yine Devletine güvenen ve destekleyen bütün Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni ve Güçlü bir Türkiye için Durmak yok yola devam.”

AFŞİN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH GÜVEN

“1 Kasım seçimlerinden bugüne oyunu en fazla yükselten ilçe biz olduk. Yeniden Dirilişin başlangıcı, Milletimizin zaferidir. Bundan sonra Dünya’da Tüm İslam ülkelerine liderlik yapacak bir Türkiye’ye hayırlı olsun diyoruz.”

ÇAĞLAYANCERİT BELEDİYE BAŞKANI ÜZEYİR KIZILSEKİ

“Mahallelerimize ve her bir gönüldaşıma, 16 Nisan'da Güçlü Türkiye için Çağlayancerit'te kararımız evet diyerek tarih yazan tüm hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunar, herkesi ayrı ayrı saygı ,sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

ANDIRIN BELEDİYE BAŞKANI BAKİ TEZCAN

“İlçe olarak başarılı bir sonuç verdik. Türkiye genelinde çok başarılı bir sonuç elde ettik diyemeyiz. Bu da Yurt içi ve Yurt dışı AK Parti aleyhine çalışan bazı kesimlerin 15 Temmuz’un devamını sürdürmek istediklerinin ispatıdır. Bu kadar düşmana ve rakibe karşı büyük bir başarı söz konusudur. Ancak Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemine destek veren bütün herkese teşekkür ediyorum ve devletimizin varlığını ve bütünlüğünü artık daha güçlü bir şekilde sürdüreceğini düşünüyorum.”

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.