İLK ADAY VİCDAN OLDU

1 Kasım 2015'te yapılması planlanan erken seçimin ilk aday adaylığı açıklaması CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fatih Vicdan'dan geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2015 10:10
İLK ADAY VİCDAN OLDU

1 Kasım 2015’te yapılması planlanan erken seçimin ilk aday adaylığı açıklaması CHP  Kahramanmaraş  Milletvekili Adayı olan  Fatih Vicdan'dan   geldi. 7 Haziran seçimlerinde Kahramanmaraş'tan Milletvekili adayı olan Başarılı Siyasetçi Fatih Vicdan Yapılan Ön seçimlerde  Kuzey İlçeler olan Elbistan ve Ekinözü İlçelerinde Birinci çıkırak diğer adayların önüne çekti  Afşin,Göksu ve Nurhak İlçelerinde Yapılan Ön seçimde ise ilk İkinci sırada yer alarak Milletvekili adayı olan Fatih Vicdan  Kahramanmaraş'a Yapacağımız Çok iş var onun için Mutlaka tekrardan aday adayı olacağım şeklinde Konuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Kasım 2015 tarihinde erken seçim yapılacağını açıklamasının ardından siyasi partilerin seçim çalışmaları hız kazanırken, ilk aday adaylığı açıklaması da  Kahramanmaraş İçin Fatih Vicdan'dan geldi  . Uzun yıllardır CHP’de siyasi çalışmalar yapan, daha önce de belediye Başkan adaylığı ve Milletvekiliği   aday adaylığı adaylık süreçleri yaşayan  Fatih Vicdan , erken seçim için partisi CHP aday belirlemede hangi yöntemi belirlerse belirlesin yeniden aday adayı olduğunu söyledi.

Erken seçimin, mevsim itibariyle kendileri açısından avantajlı bir dönemde olacağına işaret eden  Vicdan , “Çünkü yaz aylarında Kahramanmaraşlı olup Dışarıda  oturup memleketlerine gelen   çok seçmenimiz var ben bundan dolayı  1 Kasım’ı partimiz için daha avantajlı görüyorum” şeklinde konuştu.

Tüm yaşamını sosyal demokrasiye ve CHP’ye adamış bir CHP neferi olduğuna vurgu yapan  Vicdan , sahip olduğu tüm olanakları sosyal demokrasi, partisi ve partilileri için kullandığını, kullanmaya da devam etiğini söyledi.  Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi olduğunu 2014 Yerel Seçimlerinde Ekinözü Belediye Başkan adayı olduğunu  az bir fark oyla Kazanamadığını İfade eden Vicdan Kuzey ilçelerdeki Partiler imin yoğun isteği üzerinde 7 Haziran Genel seçimlerinde Milletvekili adayı olduğunu ifade ederek  Gerek Bu zamana kadar Bölgede katıldığım Genel seçimlerde Yerel Seçimlerde Genel seçimlerde Kahramanmaraş'ta ve Kuzey İlçelerde vatandaşların yoğun isteği ile karşılaştım : “Ne mutlu bana ki, gittiğim en ücra yerde bile beni sevgi ve saygıyla bağrına basan vatandaşlarımla karşılaşıyorum dedi. 

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.