İnşaat sektörünün yükselen değeri: Çırağın Group

İnşaat sektörünün yükselen değeri: Çırağın Group

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2017 14:39
İnşaat sektörünün yükselen değeri: Çırağın Group

Kahramanmaraş İnşaat Sektörünün yükselen değerlerinden Çırağın Group Kahramanmaraş Büğlek Caddesinde yeni bir projeye imza atıyor.

 

Büğlek Caddesinde çok büyük bir projeye imza attıklarını belirten Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, Doğayla iç içe olacak bu yeni projenin insanların istediği konfordaki evleri uygun fiyattan piyasaya sunacaklarını belirtti.

82ece505-81db-4d7c-8c90-988665b09689.jpg

Çırak, 4 Blok ve 110 konut ile hizmete sunulacak olan Gökçe Sitelerinin halkın birçok ihtiyacını bir arada sunacağını belirtti. Çırak açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Çırağın Group olarak Kahramanmaraş'ın Doğusunda Ballıca Mahallesi,Büğlek Caddesinde,Konforlu Bir Yaşama,Dev Bir Projeye Adım attık. Evinizin Havasını Değiştirecek, Doğayla İç İçe, Muhteşem Manzara Görünümüyle, Geniş Peyzaj Alanları, Çocuk Oyun Parkları,
Geniş Otoparklar İle  İhtiyaçlarınıza Göre Seçim Yapabileceğiniz 4 Farklı Plan Seçenekleriyle Konforlu Bir Yaşam sunuyoruz halkımıza.
4 Blok 110 Konut İle GÖKÇE SİTESİN’de halkımızın istediği birçok Sosyal alan bir arada bulunabilecek.  Daha fazla ve geniş ayrıntı için halkımızın şirketimizi ziyaret etmesi yeterlidir.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.