İnternet'te KentmarNet farkı! Altyapı derdi yok!

İnternet'te KentmarNet farkı! Altyapı derdi yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2017 10:30
İnternet'te KentmarNet farkı! Altyapı derdi yok!

Son zamanlarda gündemde olan altyapısız internette Kahramanmaraş’ın yerel firması KentmarNet raflardaki yerini aldı. Diriliş Haber Gazetesine açıklamalarda bulunan KentmarNet İşletme Sahibi Ahmet Evrensel Kahramanmaraş’ın yerli ve milli firması olduklarından gurur duyduklarını belirtti.

Müşterilerine taahhüt olmadan hizmet ettiklerini belirten Ahmet Evrensel; “müşterilerimize istedikleri zaman hiçbir ceza ödemeksizin aboneliklerini sonlandırabilme imkanı sağlıyoruz. Hiçbir şekilde kota sınırı olmadan verdiğimiz hizmette ilk olarak müşteri memnuniyetini göz önüne aldık. Aynı zamanda taahhüt imzaladıktan sonra hız kesen ve fatura kabartan global şirketlerin de aksine bir yol izledik. Aynı zamanda KentmarNet’te ay içerisinde fazla kullanımda ek ödeme de talep etmiyoruz. İlk olarak yerelden başladık ve kendi memleketimize hizmet veriyoruz. İlerideki hedeflerimizde çevre iller var.” dedi.

Ücret konusunda Kahramanmaraş’a imkânlar tanıyan KentmarNet kurulum fırsatlarıyla da memnuniyete önem veriyor. Ahmet Evrensel açıklamalarına şu şekilde devam etti; “tek seferlik bir kurulum ücreti alıyoruz. Ve müşterilerimizden herhangi bir iptal durumunda ceza ücreti talep etmiyoruz. Bunun aksine önceden ödemiş olduğu kurulum ücretinin yarısını geri iade ediyoruz. Tamamen müşteri odaklı çalışmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Müşterilerimiz ekonomik ve kullanılabilirlik açısından diğer firmalarla kıyasladığında 3/1 karlı olduklarını görüyor ve memnun kalıyor.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.