İşte Erkoç'un Ekinözü yatırımları...

İşte Erkoç'un Ekinözü yatırımları...

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2017 09:41
İşte Erkoç'un Ekinözü yatırımları...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde gerçekleştirilen yatırımların bilançosunu açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkan Fatih Mehmet Erkoç Ekinözü ilçesine hizmet etmekten onur duygunu ifade ederek memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Erkoç Büyükşehir yasası ile Ekinözü ilçesinin kaderini değiştiğini ve İlçenin tüm ihtiyaçlarının nasıl tek tek giderildiğini açıkladı.

Başkan Erkoç:  ‘’ 3 Yılda Kahramanmaraş’ın Yaşadığı değişim şehrimizin her köşesinde hissediliyor. Her ilçe, her mahalle; büyük değişimden etkileniyor, gelişiyor. Ekinözü Zarafetin ve asaletin, yiğitliğin ve samimiyetin, temizliğin ve huzurun sembolü Kahramanmaraş’ımızın en güzel ilçelerinden biri. Karakoç ailesiyle, İçmeleriyle tertemiz, vakur ve mütevazı bir ilçe. Ekinözü’ne hizmet ettiğimiz ölçüde hepimizin yaşatan ve ruh dünyamızı, varlığımızı anlamlı kılan Abdurahim Karakoç’a Bahaeddin Karakoç’a, Ekinözü’nün güzel insanlarına hizmet etmiş olduğumuzu biliyoruz.

13.000 metrekare alan üzerinde 780 bin TL’lik bir yatırımla içerisinde futbol ve basketbol sahaları bulunan Ekinözü ilçe parkını kısa sürede tamamlayarak hizmetinize sunduk.

Kırsal mahallerimize oyun grupları kurduk. 21 kilometrelik Elbistan ilçesi bağlantı yolunu sıcak asfaltla buluşturduk. Ekinözü’nde yaşayan dar gelirli vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Öğrencilerimiz için deneme sınavları yapıp dereceye girenleri gezilere götürüyoruz.

Yaz spor okulları düzenliyoruz. Çiftçilerimiz için ceviz ve çilek fidanı, ana arı yardımı, Sulama borusu yardımı, sulama kanalı yapımı gibi çeşitli tarımsal destek çalışmaları yürütüyoruz. Ekinözü İlçe merkezinde 13.1 milyon TL’lik 238 kilometre sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt yatırımı yaptık. 29.500 metrekare alanda 345 bin TL Yatırımla parke döşeme çalışmaları yaptık. 2.3 Milyon TL 8.2 Yatırımla 70 km içme suyu yatırımları, yatırımla kanalizasyon ve yağmur suyu hatları gibi altyapı çalışmaları yaparken bir yandan kırsal mahallerimizdeki grup yollarını genişleterek asfalt ve parke çalışmaları yapıyoruz. Birkaç yıl içersinde Ekinözü Kahramanmaraş’ımızın en güzel ilçelerinden birisi aynı zamanda en gelişken ilçelerinden birisi olacak inşallah. Umudumuz budur. Hedefimiz budur, çabamız gayretimiz bu yöndedir” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.