İstikrarla büyümeye devam...

İstikrarla büyümeye devam...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2017 17:25
İstikrarla büyümeye devam...

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir ve İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’i makamında ziyaret ettiler.

AK Partili Belediye Sayesinde Ekinözü için önemli hizmetlere imza atıllığı ve Ekinözü’nün 3 yıl içerisinde önemli hizmetlerle tanıştığını görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir Belediye Başkanı Çeleğen’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 Ziyarette AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, her seçimde olduğu gibi, bu referandum sürecinin de önemli olduğunu, bu nedenle Ekinözü İlçesindeyiz   “Evet” oylarında yüksek yüzde beklediklerini ve sonucun aksi bir sonuç olmayacağını bildiklerini ifade ettiler. Ayrıca bu süreç zarfında gerek AK Parti ilçe teşkilatının gerekse Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’in var güçleriyle çalışacaklarını, gecelerini gündüzlerine katacaklarını, bir nebze olsun şüphesiz bildiklerini ifade etti.

16 Nisanda yapılacak olan referandumdan başarılı bir şekilde çıkacağımızdan hiç şüphemiz yok Ekinözü İlçemiz bize üzerine düşenden fazla desteği veren bir ilçemiz  burada Vatandaşlarımızla gönül köprülerimiz her zaman güçlü,  bu süreçte gece gündüz birlikte, tek bir vücut şeklinde çalışmalarımız Ekinözü İlçemizde Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’le İlçe Başkanımız Bünyamin Şakalar’la birlikte yürütüyoruz   Her şey güçlü bir Türkiye içindir Hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen Ekinözü Halkına teşekkür ediyorum. Bu aziz ve necip millete, evet layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yaparak çalışacağız" dedi. 

Ekinözü İlçenin  30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde AK Partili Belediye’ye Kavuşan bir İlçe Olduğunu ifade eden Özdemir   AK Partili Belediye Sayesinde Ekinözü için önemli hizmetlere imza atıllığı ve Ekinözü’nün 3 yıl içerisinde önemli hizmetlerle tanıştığını görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz  Belediye Başkanı Çeleğen’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim dedi.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise İl Başkanımız Ahmet Özdemir beyin dediği gibi, şahsım adına gerek ben, gerekse AK Parti İlçe Teşkilatımız gece gündüz demeden, yorulmak bilmeden bu referandum sürecinde durmadan çalışacağız. Allah’ın izni ile 16 Nisan’da Ekinözü İlçemizden sandıklarda rekor bir yüzde ile ‘Evet’ diyeceğiz. Gayemiz istikrarlı büyümeyi devam ettiren bir Türkiye. Bu vesile ile İl Başkanımız Ahmet Özdemir’in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Gerek referandum sürecinde gerekse bütün seçim ve çalışma süreçlerinde var gücümüzle, durmadan çalışacağımızdan şüpheleri olmasın” dedi.

Belediyenin Çalışmalarından bas eden Başkan Çeleğen ; . 1 adet nikâh sarayımız, 35­40 kilometreye yakın sıcak asfalt yaptık. İçmelerimizin çevre düzenlemesini yaptık. Hizmet anlamında bu 3 yılı iyi değerlendirdik. Bu hizmetlerin getirilmesinde büyük rolü olan Ekinözü'nün, Elbistan'ın, Kahramanmaraş'ımızın medarı iftarı, her zaman şahsiyetiyle, onuruyla, duruşuyla, Sayın Cumhurbaşkanımızın, dünya liderinin yol arkadaşları Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak ve 64 Hükümet Kültür ve Turzim Bakanı Mahir Ünal'a AK Parti İl Başkanımız Ahmet Özdemir beye Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.