İtfaiyecilerin voleybol turnuvası

İtfaiyecilerin voleybol turnuvası

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2017 11:45
İtfaiyecilerin voleybol turnuvası

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Dairesi Başkanlığınca, itfaiye istasyonları arasında voleybol turnuvası düzenlendi.

Yaklaşık 1 aydır devam eden voleybol turnuvasının finalinde, Siteler İstasyonu takımı ile Ayyıldız Merkez-2 takımı karşılaştı. İtfaiye birim amirleri ile itfaiye personelinin ilgiyle izlediği ve kıran kırana geçen final mücadelesinde Siteler İstasyonu’nu 3-0 mağlup eden Ayyıldız Merkez-2şampiyon oldu.

Kupa töreninde konuşan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tekcan, bu tür turnuvaların, personelin kaynaşması açısından çok yararlı olduğunu vurgulayarak, sporun sağlık açısından da sürekli yapılması gerektiğini söyledi. Bocce’nin ata sporları arasında yer aldığını, kendisinin de Bocce Federasyonu Başkanlığı yaptığını hatırlatan Tekcan, İtfaiye Daire Başkanı Celil Sipahi’ye, gelecek yılki turnuvaya, bocce müsabaklarının da dahil edilmesi önerisinde bulundu ve gerekli desteği de sağlama sözü verdi.

Ödül töreninde, şampiyonluğa adını yazdıran Ayyıldız Merkez-2 takımı, şampiyonluk kupası ve madalyalarını, İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi’nin elinden aldı.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.