Hüseyin Yılmaz

Hüseyin Yılmaz

İyi insanlar sizin şansınızdır

İyilerle birlikte, sevgi ve saygıyla yol almak, yolculuk yapmak, aynı havayı teneffüs etmek, kırmamak daha da önemlisi kırılmamak, vesselam.

Her gelen Bakan, sistemin bir eksikliğini ortadan kaldırmak için gelir.

Başarı farkı.

Okul temelli hizmet eğitimi.

Öğretmenin güçlendirilmesi, eğitimciler olarak başarı farkı ile ilgili görüşlerimiz çok fazla asıl olan PISA sınavları sonuçları. 15 yaşındaki bir gencin hayatına uygulayacağı ekonomik, sosyal, kültürel bilgiler, hepsi bizde teoride fazlasıyla var, uygulaması yok ve biz Pisa da gerilerdeyiz, hayatı okul dersleri ile bütünleştiremiyoruz.

Rakım Ejder 3200

Medreseler, tekkeler yüksek tepelere kurulmuş. İnsanın anlayışı daha açık olduğundan.

Ecter- Ejder- …. Maraş – Erzurum ortak değeri.

Abdurrahman Gazinin olduğu gibi yüksekler her zaman için harika. Tefekkür için koşuşturma ve halka hizmet için taaki yüksekliğin sarhoşluğuna kapılmayana kadar, O da günümüz insanı için biraz zor.

Ejder 3200 fiziksel yükseklikte bulunan soğuk ortam bizi de etkiliyor, öyle veya böyle. Bahanemiz var; eldiven giymedik, hazırlıklı değildik vs. sonuç yükseklik bizi üşüttü.

Hayatımızda TEO olmalı ki başarı gelsin.

Teo; Düşünülmeyeni düşünür ileri görüşlüdür. Geleceği planlar zevkle.

Hocam! Ne yapacaktın Beyşehir gölü maya tutsa?

Hayalleri vardır ve yarım kalmamıştır. Kendisi olmasa da birileri tamamlamıştır.

Kaliteli insanlar kendilerini bir şekilde ifade ediyorlar. Bulundukları ortamın şeklini değil, ortama şekil veriyorlar. Yapılan araştırmalar Okul Müdürünün tüm paydaşlara etkisinin % 5, %20 öğretmene, Öğretmen yeterliliği, öğrencinin hazır bulunuşluğu, kalitesi iletişimi % 75.

Şekil mi usul mü deniyor. Tabi ki de şekil

Planlayıcıların önem verdiği iş veya konu önemlidir ve önemine göre plan program yapılmalıdır. Süreci iyi işletmeliyiz, her zaman giriş, gelişme, sonuç ve tekrarlar ile yapılan iş birbiriyle ahenk içerisinde dans etmeli ki seyirciler etkilensin.

Maça 1-0 başlasın takım, yoksa -1’le değil. Ve mikrofonun başında ki kişinin yeteneği ile maç çevirilebiliyor. Ne gerek var (-) ye takımı hazırla çık maça.

KAZAN

İşte bu gün o gündü.

Derdin büyük, ne işin var oralarda diyemiyoruz, istikbalin basamakları tanışıklıklar, ahbap, çavuş ilişkilerini düzenliyor nargile hane. O zaman işte bugün o gündür.

Her şey benimle başlar. NFK; kim var denildiğinde ben diyorum.

Sezai Karakoç; Finalden sonra da koşan yarış atıyız. Kim durabilir önümüzde. Engellerin kağıttan duvar olduğumu biliyorum ve deviriyorum teker teker . Güzellikler gün yüzüne çıkıyor, aydınlatıyor. Eğitimcilerimize; ne gam, ne keder. O zaman gölgemizi büyütmek gibi bir arzumuz var.

2022 Türkiyesi. İyiler bir araya gelsin, çalışsın da çalışsın, yaksın tüm mumları, aydınlatsın insanları. Sönmekle mum bitmez, kül olmaz ateşimiz. Her yanmak bir öze dünüştür. Özümüze dönelim, pervanelere koşanlar gibi ateşine atalım, yandıkça yanalım, yandıkça kurtuluşumuzu ilan edelim.

İbrahim (AS gibi) Hira’mıza çekilelim. Güneşin karanlık yüzünü, aydınlatmak için yanalım için için. Her şey güzel bir nesil için, vesselam.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.