K.maraş Büyükşehir Belediyespor U-17 Takımı il Şampiyonu oldu

Grubunda Lider olarak finale yükselen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor U-17 Takımımız diğer grup lideri Arsan Sümerspor ile il şampiyonluğu maçında Batıpark suni çim sahada karşılaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2015 17:06
K.maraş Büyükşehir Belediyespor U-17 Takımı il Şampiyonu oldu

Grubunda Lider olarak finale yükselen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor U-17 Takımımız diğer grup lideri Arsan Sümerspor ile il şampiyonluğu maçında Batıpark suni çim sahada karşılaştı. Saat 13.00’de başlayan mücadeleyi çok sayıda taraftar izlerken sporcuların aileleride tribünde yer alarak takımlara destek verdiler. Karşılaşmaya iyi başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor oyuncuları rakip kalede gol ararken golü kendi kalesinde gördü. Golden sonra oyuna ağırlığını koyan Mavi Fırtınanın genç yetenekleri Semih Kazancı’nın attığı gol ile soyunma odasına 1-1 beraberlikle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip kalede bir çok gol pozisyonuna giren Genç yetenekler Semih Kazancı kendinin ve takımının 2. Golünü atarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 öne geçiren golü attı. Mücadelede başka gol olmayınca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Arsan Sümer’i 2-1 mağlup ederek Kahramanmaraş’ı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek. 

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.