KABZIMALLAR ODASI’NDAN 2 TIR YARDIM

KABZIMALLAR ODASI’NDAN 2 TIR YARDIM

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2021 18:55
KABZIMALLAR ODASI’NDAN 2 TIR YARDIM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat Yardım Vakfı tarafından başlatılan “Haydi Kahramanmaraş Yeniden Ensar Olmaya Yardım Kampanyası” kapsamından Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası 2 tır dolusu sebze ve meyve ile kampanyaya destek verdi.

Yardım kampanyasının nasıl geliştiğine ilişkin bilgi aktaran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yazıişleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Hasan Balbaba: “Yardım kampanyası ile ilgili bir sohbette Halep ve Cerabslus’ta çocukların çiğ patatesleri yediklerini söylemiştik. Konuya duyarlılık gösteren Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanlığı komisyoncu kardeşlerimizin yardımlarıyla iki tır dolusu yaş sebze ve meyve tedarik ederek kampanyamıza destek verdiler. Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan’ın nezdinde tüm komisyoncu esnaflarımıza, Haller Şube Müdürlüğümüze ve hal esnafımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanlığı 52,5 ton yardımda bulunmuşlardır. Allah kendilerinden razı olsun, hayırlarını kabul eylesin” diye konuştu.

Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanlığınca toplanan 2 tır dolusu 52,5 ton yaş sebze ve meyvelerin dağılımı şu şekilde: “29 ton patates, 9 ton soğan, 3 ton domates, 2,5 ton elma, 6,5 ton portakal, 2,5 ton muhtelif sebze.”

img_9929.jpgimg_9932.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.