KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAVA KİRLİLİĞİ SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAVA KİRLİLİĞİ SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2017 16:04
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAVA KİRLİLİĞİ SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hava kirliliğinin önüne geçmek için düzenlediği seminerler devam ediyor.

İlkine 2016 yılında başlanan Ateşleyici Belge Semineri’nin ikincisi 2017 yılı Ocak ayı içerisinde tüm ilçelerde gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada: “2016 yılında düzenlemiş olduğumuz “Ateşleyici Belgesi Semineri” 2017 yılında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye  Başkanlığı önderliğinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ile ortak çalışmaları sonucu hava kirliliği ile ilgili “ Ateşleyici Belgesi Seminer” 11 ilçemizde de gerçekleştirildi.

İlçe bazında seminer tarihleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Resmi Sitesinin duyuru kısmında ilan edilerek konu ile ilgisi olanlara duyuruldu.

İlkini 2 Ocak 2017 Pazartesi günü Onikişubat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda, 3 Ocak 2017 Salı günü Afşin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda, 4 Ocak 2017 Çarşamba günü Elbistan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda, 6 Ocak 2017 Cuma günü Pazarcık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda,  9 Ocak 2017 Pazartesi günü Göksun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda, 10 Ocak 2017 Salı günü Andırın Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Toplantı Salonu’nda,  12 Ocak 2017 Perşembe günü Türkoğlu Misaki Milli Toplantı Salonunda, 16 Ocak 2017 Pazartesi günü Dulkadiroğlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda, 17 Ocak 2017 Salı günü Ekinözü Kaymakamlık Toplantı Salonunda, 18 Ocak 2017 Çarşamba günü Nurhak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda, 20 Ocak 2017 Cuma günü ise Çağlayancerit Belediye Toplantı Salonunda Ateşleyici Belgesi  Seminerleri verildi.

Seminerlere katılım ücretsiz olup, tüm semineler saat 13.00’te başladı.

Eğitim seminerlerinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Makine Mühendisi Muhammed Yılmaz , Büyükşehir Belediyesi’nden Kimya Mühendisi Fatma Karaaslan ve Çevre Mühendisi Tuğçe Kekeç, katılımcıları bilgilendirdiler.

Eğitim seminerlerinde ısınmada kullanılan kazanların yakma işlemi ile ilgili bilgiler verilmiş olup, yakma esnasında bir tehlike oluşmaması ve hava kirliliğine sebebiyet verilmemesi için dikkat edilmesi gereken hususlar katılımcılara anlatıldı. Eğitim seminerleri sonrasında katılımcılara bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.