Kahramanmaraş Depreminden Kurtulan Ayşe Sudem'e TVF'den Gelen Anlamlı Sürpriz!

TVF, Kahramanmaraş depreminde enkaz altından kurtulan Ayşe Sudem'e, Melissa Vargas'ın imzalı formasını hediye ederek duygusal bir an yaşattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2024 17:47
Kahramanmaraş Depreminden Kurtulan Ayşe Sudem'e TVF'den Gelen Anlamlı Sürpriz!

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından enkaz altından kurtarılan ve 9 ay süren tedavi sürecinin ardından yeniden yürümeye başlayan 13 yaşındaki Ayşe Sudem Akçam'a, milli voleybolcu Melissa Vargas'ın imzalı formasını özel bir hediye olarak takdim etti.

6 Şubat depremlerinin merkez üssü olarak belirlenen Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi'nin H Blok'unda, anne ve babasıyla birlikte enkaz altında geçirdiği zorlu 6 saat sonrasında kurtarılan Ayşe Sudem'e TVF tarafından yapılan bu anlamlı jest, genç kızın voleybol tutkusunu keşfetmeleriyle başladı. Milli voleybolcular Zehra Güneş, Hande Baladın, ve Melissa Vargas gibi isimlerin imzaladığı 4 numaralı forma, Ayşe Sudem'in tedavi gördüğü kliniğe özel bir gönderimle ulaştırıldı.

Ayşe Sudem, sürpriz hediye karşısında oldukça mutlu bir şekilde, "Deprem öncesinde bile voleybol forma hayalim vardı. Bu formayı almak benim için büyük bir mutluluk. Üzerindeki imzalar beni daha da sevindirdi. Bu özel formayı dolabımda özenle saklayacağım." şeklinde duygularını ifade etti.

Ayşe Sudem'in formada bulunan milli voleybolcuların imzalarıyla ilgili düşüncelerini paylaşarak, "Onların imzalarını görmek gerçek bir sürprizdi. Bu, benim için gerçek bir hayal oldu. Onları bir gün görmeyi, oynarken izlemeyi ve belki de onlardan bir şeyler öğrenmeyi çok istiyorum. Umarım bu hayalimi de bir gün gerçekleştirebilirim." dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.