Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda Sporun Kalbi Atacak: Doğukent Spor Kompleksi!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Doğukent Spor Kompleksi'nde hızla ilerliyor! Modern tesisimizle olimpik yüzme havuzu, fitness, kafeterya ve daha fazlası sizleri bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 18:25
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda Sporun Kalbi Atacak: Doğukent Spor Kompleksi!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Doğukent mahallesinde hayata geçirdiği Doğukent Spor Kompleksi projesinde önemli bir aşamaya geldi. Doğukent Spor Kompleksi, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın liderliğinde gerçekleştirilen yoğun çalışmalarla hız kazanıyor. Başkan Okay, projenin Dulkadiroğlu ilçesine büyük bir değer katacağını belirterek, pandemi ve doğal felaketler gibi zorluklara rağmen projenin hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

kahramanmaras-dulkadiroglunda-sporun-kalbi-atacak-dogukent-spor-kompleksi.jpg

Yaptığı açıklamada Başkan Okay, "Pandemi süreci ve doğal felaketler projelerimizi etkilemiş olabilir, ancak biz gereken düzenlemeleri yaparak hızımızı kesmedik. Doğukent mahallemize kazandıracağımız bu proje, bölge için son derece önemli bir sosyal tesis olacak. İçerisinde olimpik bir yüzme havuzu, mini havuz, fitness alanları, kafeterya, düğün salonu ve çeşitli aktivite alanları bulunacak. Bu kompleks, Kahramanmaraş'a modern bir hizmet sunacak kapasitede. Ekiplerimiz, projeyi tamamlamak için azim ve kararlılıkla çalışıyor. Kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Bu güzel projenin Dulkadiroğlu ilçemize ve değerli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını şimdiden diliyorum," dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum