Kahramanmaraş Emniyeti Hız Kesmiyor: 1 Haftada 184 Suçlu Arkasına Takıldı!

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, 1 haftada 184 kişiyi yakalayarak adli makamlara sevk etti. Uyuşturucu ve suçla mücadeleye kararlılıkla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 11:17
Kahramanmaraş Emniyeti Hız Kesmiyor: 1 Haftada 184 Suçlu Arkasına Takıldı!

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, 09 Ekim - 16 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonel faaliyetler hakkında bilgi verdi. Bu süre zarfında yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 98 şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapan 14 şahıs ve hırsızlık olaylarına karışan 72 şahıs dahil olmak üzere toplam 184 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, 99 kişi tutuklanmıştır.

kahramanmaras-emniyeti-hiz-kesmiyor-1-haftada-184-suclu-arkasina-takildi.jpg

Operasyonlar sırasında 168,48 gram metamfetamin, 10.915 adet sentetik ecza ve 12 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Ayrıca, trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan 129 araç yüksek sesle müzik dinlemekten, 38 araç ise abartı egzozdan dolayı işlem görmüştür.

kahramanmaras-emniyeti-sucla-mucadelede-184-supheli-adalete-teslim-edildi.jpg

İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlama amacıyla suç ve suçlularla mücadele çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini açıklamıştır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.