Kahramanmaraş Göksun’da “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” Sinema Filmi, İzleyici İle Buluştu

Göksun Belediyesi, duygusal bir hikayeyi beyazperdeye taşıyan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmi ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor. İkinci gösterim 14 Aralık'ta!

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2023 14:05
Kahramanmaraş Göksun’da “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” Sinema Filmi, İzleyici İle Buluştu

Kahramanmaraş'ın Göksun Belediyesi, Göksun Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği özel etkinliklerle ilçenin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir dinamizm katmaya devam ediyor. Cumhuriyetin 100. Yılında hizmete açılan kültür merkezinde düzenlenen etkinliklerden biri olan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" adlı sinema filmi, izleyicilerle buluştu.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, hemşehrilerine verdiği sinema salonu sözünü yerine getirerek, Batman'ın Kozluk ilçesinde terörist saldırı sonucu şehit olan 22 yaşındaki öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını beyazperdeye taşıyan bu özel filmi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde vizyona soktu.

aybuke-ogretmen-oldum-ben-sinema-filmi-goksunda-izleyici-ile-bulustu.jpeg

Göksun Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen gösterimde, her yaş grubundan vatandaşlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Duman, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kamu Kurum Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Siyasi Parti Temsilcileri de filmi birlikte izleyerek duygulu anlar yaşadılar.

Gösterim sonrasında duygularını paylaşan bazı vatandaşlar, filmin etkileyici olduğunu ve duygusal anlar yaşattığını belirttiler. Belediye Başkanı'na teşekkür eden vatandaşlar, benzer etkinliklerin devamını dilediklerini ifade ettiler.

Göksun Belediyesi, "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" sinema filmini 14 Aralık Perşembe günü saat 19.30'da ikinci kez izleyiciyle buluşturacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.