Kahramanmaraş il milli eğitim müdürü değişti

Kahramanmaraş il milli eğitim müdürü değişti

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2017 11:29
Kahramanmaraş il milli eğitim müdürü değişti

Kahramanmaraş İl Milli eğitim Müdürü değişti. Mehmet Emin Akkurt Isparta Milli eğitim Müdürlüğüne atanırken yerine Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu atandı.

Kahramanmaraş’a atanan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu; Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Malatya’da tamamladı. Çukurova Üniversitesi Hatay Eğitim Yüksekokulu’nu bitirdi. Açıköğretim  Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanında yüksek lisansını bitirdi.

İlk görev yeri Bayburt’ta 4 yıl çalıştı. Daha sonra İstanbul’un çeşitli okullarında öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 5 yıl özel bir kolejin yöneticiliğinde bulundu. İstanbul’da çeşitli sivil toplum örgütleri, vakıf ve derneklerin çalışmalarında yer aldı. 2010 yılında Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 2012 yılından bu yana Karaman İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam etmekte olan Sultanoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.