Kahramanmaraş İtfaiyesi Güçleniyor: 19 Yeni İtfaiye Eri Göreve Başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'nde göreve başlayan 19 yeni itfaiye eri, afet ve acil durumlarda Kahramanmaraşlılara hızlı ve etkin hizmet sunmak için hazır!

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Kasım 2023 18:31
Kahramanmaraş İtfaiyesi Güçleniyor: 19 Yeni İtfaiye Eri Göreve Başladı!

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na atanarak göreve başlayan 19 yeni itfaiye eri, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile seçilmiş ve ardından başarılı bir şekilde tamamladıkları oryantasyon eğitimlerinin ardından göreve başlamışlardır. Bu yeni ekip, afet, acil durum ve yangın gibi olaylarda Kahramanmaraşlılara hizmet vermek üzere hazır durumda bulunmaktadır.

itfaiye-8.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha etkin, hızlı ve yüksek standartta hizmet sunma misyonunu sürdürmekte ve bu doğrultuda İtfaiye teşkilatını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aktif bir şekilde devam ettirmektedir. Yüksek teknolojik araçlar ve ekipmanlarla donatılmış olan İtfaiye teşkilatı, her türlü afet ve acil durumda vatandaşların yanında yer alarak güvenliklerini sağlamaktadır.

itfaiye-7.jpg

Sertifikalarını alan yeni itfaiye erleri, Kahramanmaraşlılara yönelik hizmetlerini başlatmış bulunmaktadır. Bu uzman ve deneyimli ekip, olası olaylara karşı hazırlıklı bir şekilde görevlerini yerine getirerek şehrin güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bu önemli görevde yer alan itfaiye erlerine başarılar dileriz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.