Kahramanmaraş kültürü el sanatlarına yansıyor!

Kahramanmaraş Tarihi Kapalı Çarşıda Çini El Sanatları ve Kahramanmaraş Hatıra Ürünleri satışını yapan Mutlu Bolat, Tüm Türkiye’deki her eve Kahramanmaraş hatırası bir ürün girebilmesi için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2015 15:33
Kahramanmaraş kültürü el sanatlarına yansıyor!

Her defasında Kahramanmaraş’ı tanıtmak adına en yeni ürünleri elişi olarak hazırlanıp atölye imalatı olarak müşterilerine sunmaktadır.
Türkiye genelinde tüm evlerde Kahramanmaraş’a özgü ürünlerin bulunması için çalışmalar yapan genç girişimci Mutlu Bolat, Özel tasarım biblolar, magnetler, çini hediyelikler ve Kahramanmaraş’ın Tarihi mekanları yanı sıra, büyük kahramanlıkları sayesinde aldığı Kahramanlık madalyasını ev dekorasyonun da kullanıma uygun tasarımlar hazırlayarak Türkiye’de başka hiçbir satış noktasında bulamayacakları Kahramanmaraş hatırası ürünler sunduklarını söyledi.
Kendi özel tasarımlarıyla Türkiye’de çeşitli fuar ve etkinliklerde yer alan,  Kahramanmaraş tanıtımına katkı sağlamaya yönelik çalışmalar yapan Germenicia Çini Hediyelik Mutlu Bolat, “Önceliğimiz Kahramanmaraş’ın tanıtımına katkı sağlayarak Türkiye de hak ettiği yere gelmesinde pay sahibi olabilmek. Kahramanmaraş’ı tanıtmak adına en yeni ürünleri özelliğine göre el emeği ve atölye imalatı ile müşterilerimize sunuyoruz.” dedi. Kahramanmaraş için uğraşımız bize hem keyif hemde gurur veriyor. Çünkü bu şehre sevdalıyız.
EN YENİ ÜRÜN (MARAŞ DONDURMA BİBLO) 
Kendi özel tasarımıyla yine atölye imalatı olup el işi olan üzerinde yazılı  Dondurmanın Doğum Yeri sloganıyla ortaya çıkıp hazırlanan biblo  Maraş Hatıra Dondurmasını Türkiyede başka yerde olmayıp 
İlk defa müşterilere ve satışa  sunulmuştur. 
Dondurmayla kalmayıp her zaman yeni çalışmalarla imza atan  Kahramanmaraş’a özgü eserler ortaya çıkaran, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekânı haline gelen Germenica Çini ve Hediyelik, Marka adını Kahramanmaraş’ın tarihindeki antik kentten alıyor. Kahramanmaraş’ı her platformda temsil ederek adını sıkça duyuran Germenica Çini ve Hediyelik hedefini büyüterek her eve bir Kahramanmaraş hatırası kampanyası ile Kahramanmaraş’a hizmet etmeye devam ediyor.

 

 

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.