Kahramanmaraş Lojistik Merkezi açıldı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul’dan Avrupa’ya gidecek hızlı tren projesinin bu yıl ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2017 08:37
Kahramanmaraş Lojistik Merkezi açıldı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kahramanmaraş Lojistik Merkezi açılış töreninde, IMF’nin karşısında el pençe döneminin kapandığını ifade ederek, “İstanbul’dan Avrupa’ya gidecek yani Halkalı, Kapıkule hızlı tren projesinin bu yıl ihalesine çıkıyoruz” dedi. 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valiliği ziyareti sonrası Türkoğlu ilçesinde kurulan lojistik merkezi açılış törenine katıldı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yaptığı konuşmada, “15 yıl öce IMF’nin kapılarında 100 milyon borç bulabilmek için dileniyorduk. Bakanlar, başbakanlar olarak onların şefleri karşısında el pençe divan duruyorduk. Ülkenin yönetimini, ekonomisini ülkenin coğrafyasında belirleyeceği politikaları onların ağzının içine bakarak onlar her ne söylüyorsa onu uygulayarak yerine getiriyorduk. Şimdi ise, ülkemizin gurur projesini bitiriyoruz. Kahramanmaraş, Mersin, Adana’ya hızlı demir yolu hattını bir başka ifadeyle İstanbul’dan Kahramanmaraş’a hızlı tren hattını da peş peşe etapları tamamlayarak kazandırmış olacağız. Onunla da yetinmiyoruz İstanbul’dan Avrupa’ya gidecek yani Halkalı, Kapıkule hızlı tren projesinin bu yıl ihalesine çıkıyoruz. İnşallah İstanbul’dan Avrupa’ya kadar gidebilir hale geleceğiz” dedi.

kahramanmaras-lojistik-merkezi-acildi-1.jpg
Konuşmaların ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve beraberindekiler birlikte lojistik merkezinin açılış kurdelesinin kestiler.
Tören, Kahramanmaraş Lojistik Merkezinin ilk yükünü sevk etmesiyle sona erdi.

kahramanmaras-lojistik-merkezi-acildi-2.jpg

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.