Kahramanmaraş Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi Belli Oldu! İşte Detaylar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yaklaşan Kahramanmaraş Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreni öncesinde projeyi ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ağustos 2023 11:46
Kahramanmaraş Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi Belli Oldu! İşte Detaylar

Başkan Güngör, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleşecek olan temel atma törenine tüm Kahramanmaraşlıları davet etti.

HABERİN FOTOĞRAFLARI

Başkan Güngör, İsmetpaşa Mahallesi Hükümet Bulvarı'nda gerçekleşecek temel atma töreni öncesinde yaptığı açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla, şehir merkezimizde gerçekleştireceğimiz kentsel dönüşüm projesinin temel atma törenini yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi 10 Ağustos Perşembe günü saat 13.00'da gerçekleşecek törene bekliyoruz. Bu projede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut ve diğer paydaş kurumlarla iş birliği içinde hareket ediyoruz. Amacımız Kahramanmaraş'ı daha modern, yaşanabilir ve güvenli bir şehir haline getirmek." şeklinde konuştu.

ismetpasa-mahallesi-buyuksehir-belediye-arkasi-2.jpg

“YENİ KAHRAMANMARAŞ’I İNŞA EDİYORUZ”

Başkan Güngör, deprem sonrası büyük hasar alan bölgelerden biri olan İsmetpaşa Mahallesi'nde gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinin aşamalarını da açıkladı. "Zemin etüt çalışmalarının sonrasında projeleri hayata geçirmeye başladık. Kalıcı konutların inşası sürerken aynı zamanda tamamlanan köy evleri teslim ediliyor. Şimdi ise merkezde kentsel tasarım çalışmalarına başlıyoruz. Bu projeyle Kahramanmaraş'ın yeni yüzünü inşa etmeye başlayacağız. Hedefimiz, birlikte çalışarak Yeni Kahramanmaraş'ı inşa etmek" dedi.

aciklama-1.jpg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum