Kahramanmaraş olağanüstü bir festivale hazırlanıyor

Kahramanmaraş olağanüstü bir festivale hazırlanıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2017 17:15
Kahramanmaraş olağanüstü bir festivale hazırlanıyor

Kahramanmaraş’ın ünlü motosiklet gruplarından Türk Chooper Motosiklet grubu Kahramanmaraş için olağanüstü bir festivale imza atmaya hazırlanıyor.

Grubun Türkiye’de 40 Yerleşim yerinde temsilciliği bulunuyor, 12 Şubat Kahramanmaraş’ın kurtuluşunda gösteri bandosunda da yer alan grup Harley Davidson Motosikletleriyle görenlerin ilgili odağı oluyor.

Türk Chooper Motorsiklet grubu Kahramanmaraş İl Teşkilatı Başkanı Mesut Karslıoğlu yaptığı açıklamada, Chooper Motorsiklet grubunun Kahramanmaraş’ta üyelerinin her geçen gün arttığını belirterek, Kahramanmaraş’ın tanıtımı için önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Karslıoğlu, Kahramanmaraş’a büyük bir festival hazırlığında olduklarını belirterek, Dondurma ve Biber festivalinin Kahramanmaraş’ın tanıtımı için büyük önem taşıdığını belirtti. Bütün STK’lara çağrı yapan Karslıoğlu, Festivale katılımın yoğun olması için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti.

Karslıoğlu:

“Motosiklet bir tutkudur. Bu tutkuyu gerçekleştiriyoruz ve insanlara sevdirmeye çalışıyoruz. Motosiklete binerken ve etkinlikleri yaparken bazı sosyal etkinliklerde de bulunmamız gerekiyor. Geçen yıl trafik haftası nedeniyle trafik şube müdürünün katkılarıyla kask dağıtımı yaptık. Kask kullanmanın önemini insanlara anlatmaya çalıştık, Motosikletlerimize uyarıcı afişler astık.

Biz aynı zamanda kulüp olarak motosiklete bindiğimiz anda sesimizle görüntümüzle diğer motosiklet kullanan insanlara örnek olmaya çalışıyoruz. Bilinçsiz motosiklet kullanıcıları var araçların arasında zik zak çizerek gitmeye çalışan canını koltuğunun altında taşıyan insanlar var, diğer yanda motosikleti araçtan saymayan şoförler var. Motosiklet devrilme mesafelerini de göz önünde tuttuğunuzda bir aracın hacmi kadar devrilme hacmi vardır.

Şehrimizin turizmi noktasında özellikle bazı özel günlerinde hem şehri tanıtmak hem şehre turizm anlamında katkı yapmak için faaliyetler üstleniyoruz.

Dondurma ve Biber Festivali  organizasyonu önemli bir organizasyon olacaktır..  21-22-23 Temmuz tarihinde Dondurma ve Biber festivali için organizasyon düzenlenecek ve 40 yerleşim yerinden motosiklet kulübü mensupları Kahramanmaraş’a gelecekler ve şehrimize bir renk katacaktır.

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter yardımcısı Cevdet Kabakçı ile istişareler içerisindeyiz program az çok belli, Biz buraya sadece Motosiklet gruplarının yanı sıra bütün STK’ların diğer illerdeki teşkilatlarını da hareket ederek yapacağımız festivale destek isteyeceğiz.

Bütün STK’lar ilgi gösterirse Kahramanmaraş’a büyük bir festivale ev sahipliği yapacak ve Şehrimizin tanıtımı için büyük bir organizasyon olacaktır. Kahramanmaraş’ı bilmeyen ve şehrimizi Güneydoğu’da sanan birçok insan var. Kahramanmaraş’a geldikleri zaman buraların ne kadar düzenli, temiz, nizami bir şehir olduğunu söylüyorlar. Bu projede fazla bir gider ve masraf yok iyi bir organizasyon gerekli. Bu organizasyonların içerisine Patent Kulübü, Kaykay Kulübü gibi kulüpleri de katarak görselliği ön plana çıkartmaya çalışacağız. Şehrimizin halkının bu festivale ilgisinin yoğun olacağı düşüncesindeyim.”

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.