KAHRAMANMARAŞ OTOBÜS HATLARINDA DEĞİŞİKLİKLER

KAHRAMANMARAŞ OTOBÜS HATLARINDA DEĞİŞİKLİKLER

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2017 16:33
KAHRAMANMARAŞ OTOBÜS HATLARINDA DEĞİŞİKLİKLER

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada bazı HPRS hatlarında güzergâh değişikliği yapıldığı belirtildi. Yeni yapılan düzenlemeye göre;

HPRS-2 VE HPRS-9 Hatlarında;

Yolcu yoğunluğu ve vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda etkin, verimli ve alternatif bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla;  HPRS 2 ve HPRS 9 hattında çalışan otobüslerin güzergâhı değiştirildi.

HPRS 2 nolu otobüs güzergâhındaki Özel Halk otobüsleri Karaziyaret Mahallesine girmeyecek ve Eyüp Sultan Mahallesinden geri merkeze dönecektir.

HPRS 9 nolu otobüs güzergâhındaki Özel Halk otobüsleri Köle Hafız Bulvarı- Gazi Osman Bulvarı güzergâhını kullanarak Gedemenli Mahallesi istikametinde toplu taşıma hizmeti vermeye devam edecektir.

HPRS-22  ve 44 Hatlarında;

HPRS-22 nolu otobüs güzergâhına yolcuların rağbet göstermemesi  ve araç başına yolcu ortalamasının çok düşük olması nedeniyle hattın verimsiz olmasından dolayı HPRS-22 nolu hat iptal olmuştur.

Gedemenli mahallesine giden vatandaşlarımızın mağdur olmaması için HPRS-9 nolu hattın Gedemenli Mahallesine kadar uzatılarak güzergâh değişikliği yapılmıştır.           

HPRS-44 Hatlarında;

HPRS-2noluotobüs güzergâhında yapılan değişiklikten dolayı Karaziyaret Mahallesindeki vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yeni bir HPRS-44 nolu otobüs güzergâhı oluşturulmuştur.

Yeni Otobüs güzergâhımız 26.01.2017 tarihinden itibaren vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır1-002.gifhprs-2-yeni.jpghprs-9-yeni.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.