Kahramanmaraş polisi bunu da yaptı...

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı (ÇOGEP) kapsamındaki...

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2017 13:08
Kahramanmaraş polisi bunu da yaptı...

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı (ÇOGEP) kapsamındaki ‘Gelecek Benimle Var’ projesi kapsamında polisler çocuklarla piknikte buluştu. 
Kahramanmaraş’ta eğitim gören 7 ortaokul’dan yaklaşık 300 öğrenci hazırlanan proje kapsamında Başkonuş Yaylası’na götürüldü. Burada doğa yürüyüşü yapan polisler ve öğrenciler halat çekme ve çuval yarışı yaptı. Yine öğrenciler tarafından hazırlanan 'Capoeira' gösterisini çocuklar ilgiyle izledi.

kahramanmaras-polisi-bunu-da-yapti....jpg
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ferhat Yeşilyayla, çocukların ve gençlerin kişisel, sosyal ve eğitim alanında gelişimine destek sağlanarak topluma faydalı birey yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Yeşilyayla, “Gelecek Benimle Var, projesi kapsamında ortaöğretim çağındaki çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, kötü arkadaş ortamlarından uzak tutmak, onları suça sürüklenmelerini engellemek adına böyle bir etkinlik yaptık.

kahramanmaras-polisi-bunu-da-yapti...1.jpg

Bu projenin pek çok etabı var, bu günkü etabında Başkonuş Yaylası’nda piknik organizasyonu düzenledik. 300 tane öğrencimizi buraya getirdik. Bu projemize büyükşehir belediyesi ve milli eğitim müdürlüğü de katkıda bulundu. Amacımız çocuklarımız doğayla iç içe olsun doğayla barışık olsun. Polis halk ilişkileri, polis öğrenci ilişkileri, polis gençlik ilişkileri daha üst seviyeye çıksın istiyoruz. Çocukların zevk alacağı hoş vakit geçirebileceği güzel bir etkinlik düzenledik. Ayrıca çocuklarımıza güvenli internet, şiddetten uzak durma, kötü alışkanlıklardan uzak durma ve arkadaş seçiminde dikkat edilecek konularda öğrencilerimizi de uyarıyoruz” dedi.

kahramanmaras-polisi-bunu-da-yapti...2.jpg

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.