Kahramanmaraş Polisi Uyuşturucu ve Hırsızlıkla Mücadelede Hız Kesmiyor

Kahramanmaraş Polisi, uyuşturucu ve hırsızlıkla mücadelede kararlı, trafik güvenliğini ihmal etmiyor. Şehri güvenli ve huzurlu tutuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Eylül 2023 08:27
Kahramanmaraş Polisi Uyuşturucu ve Hırsızlıkla Mücadelede Hız Kesmiyor

Kahramanmaraş Polisi: Uyuşturucu ticaretine savaş açtı, hırsızlıklara son veriyor, trafik güvenliği için göz açtırmıyor! Huzurun koruyucusu.

UYUŞTURUCU TİCARETİNE KARŞI SIKI DENETİMLER

Kahramanmaraş polis birimleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen denetimlerde, uyuşturucu ticareti yapan 17 kişi tutuklandı. Bu operasyonlar neticesinde büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

photo-6015057675089460251-y.jpg

HIRSIZLIK OLAYLARINA GÖZ AÇILMIYOR

Kahramanmaraş polisi, şehirdeki ikamet ve işyerlerini hedef alan hırsızlık olaylarına karşı da mücadelesini sürdürüyor. Bu çerçevede, 45 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekipleri, bu operasyonlarda 23 adet ruhsatsız tabanca ve 12 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

TRAFİK DENETİMLERİYLE GÜVENLİĞE KATKI

Trafik ekipleri, trafik güvenliğini tehdit eden ve gürültü kirliliğine neden olan araçlara yönelik denetimlerde de aktif rol alıyor. Yüksek sesle müzik dinlemekten 47 araç ve abartılı egzoz kullanımından 156 araç için işlem yapıldı. Kahramanmaraş polisi, şehirdeki trafik güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını sürdürüyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.