Kahramanmaraş turizm yönünden eksikleri giderilecek

Kahramanmaraş turizm yönünden eksikleri giderilecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2017 10:24
Kahramanmaraş turizm yönünden eksikleri giderilecek

Kahramanmaraş’ın değerlerini gün yüzüne çıkarmak ve Kahramanmaraş turizmini tüm dünyaya tanıtmak için kurulan ‘Turizm Platformu’nun ilk toplantısı gerçekleşti. Toplantıda platformun görev alanları ve platform görevli kişilerin fikir ve önerilerine yer verildi. Yapılan toplantıya birçok turizm işletme temsilcileri katıldı. 

 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında kurulan ‘Turizm Platformu’nun ilk toplantısı Ramada Oteli Genel Müdürü Mehmet Turan başkanlığında gerçekleşti.

Mehmet Turan, Kahramanmaraş’ın turizm alanında bütün eksikliklerini gidereceklerini söyleyerek şu ifadelere yer verdi;

“Kahramanmaraş’ta eksiklikler doğrultusunda oluşturacağımız kıstaslar doğrultusunda ilk adımını atacağımız Kahramanmaraş Turizm Platformu’nun temellerini atıyoruz. Yaklaşık bir aydır süren ve Kahramanmaraş’ta ilk defa sivil inisiyatifi ve bürokrasisinin buluşmasını sağlayacak bir platform çalışması olacak. Sektörün bütün aktörlerini burada bir araya geldi. Bu toplantı turizm platformu çalışma ve esaslarını belirledikten sonra sözünü aldığımız Sayın Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun’un bizzat destek olup, Ticaret ve Sanayi Odası’nın çatısı altında turizm platformu faaliyetlerini gerçekleştirmek için çok destek verdiği toplantıdır. Kendilerine bize verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Burada şekillenecek çalışmamızın esaslarını ve sonrasında Valimizin olurunu ve takdirini aldıktan sonra Kahramanmaraş’ımızın saygıdeğer Milletvekillerinin takdirlerini ve olurlarını alacağız. Böylece yaptığımız bu çalışma ile sektör içerisindeki eksikliklerimiz, hatalarımız ve yol haritalarımız bu platform ile sivil inisiyatifinin bürokrasi ile buluşmasıyla bir ivme kazanacaktır. Bu ivme doğrultusunda bu platformun içerisinde olan biz yatırımcıların temsilcileri olarak Kahramanmaraş turizminin bir yerlere geleceğinin inancı içerisindeyiz. Daha önce arkadaşlarımız ile yaptığımız toplantılarda sektör içerisinde gerek bürokrasiden gerekse STK ve asıl aktörler olan işletmelerde bir kopukluk olduğunu ve bu kopukluğun giderilerek İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda birlik ve beraberlik içerisinde bütün kurumların temsilcileri ile hareket ederek Kahramanmaraş’ın turizminin mastırını ve yol haritasını çizmeyi amaçlıyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.