Kahramanmaraş Ulaşımında Devrim: Andırın Kırsalında Yollar Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın'da kırsal mahallelerin ulaşımını geliştirmek için bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2024 13:55
Kahramanmaraş Ulaşımında Devrim: Andırın Kırsalında Yollar Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın'da kırsal mahallelerin ulaşımını geliştirmek amacıyla arterlerde bakım ve onarım faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kentsel, ilçe ve kırsal alanları ayırmadan, genel bir ulaşım ağı iyileştirme hedefiyle hareket eden belediye, şehir merkezinden başlayarak, Darıovası, Camuzluk, Anacık, Gökgedik, Gökahmetli, Bektaşlı ve Köklü mahallelerine kadar uzanan arterlerde bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen projede, trafikte aksamalara neden olan deforme olmuş bölgelerdeki bakım ve onarım çalışmaları başarıyla tamamlanmıştır. Bu sayede kırsal mahallelerdeki ulaşım konforu önemli ölçüde artırılmıştır.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Darıovası, Camuzluk, Anacık, Gökgedik, Gökahmetli, Bektaşlı ve Köklü mahallelerine ek olarak, bölgedeki diğer mahalle ve grup yollarında da ulaşılabilirliği artırmak adına yenileme çalışmalarının devam ettiği vurgulanmıştır. Büyükşehir Belediyesi, Andırın kırsalını daha ulaşılabilir kılmak için kararlı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.