Kahramanmaraş Valisi Coşkun’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Münasebetiyle Ziyaretler

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ tarafından Ankara Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Niyazi Ergüven'in ailesine ziyarette bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2023 21:51
Kahramanmaraş Valisi Coşkun’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Münasebetiyle Ziyaretler

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle 15 Temmuz Şehidi Niyazi Ergüven’in ailesi ve Gazi Serkan Yeşilay ve ailesini ziyaret etti.

Vali Ömer Faruk Coşkun, 15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ tarafından Ankara Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Niyazi Ergüven'in ailesine ziyarette bulundu.

Şehidin ailesiyle bir süre hasbihal ederek sabr-ı cemil dileklerini ileten Vali Coşkun ayrıca, yaşadığımız deprem dolayısıyla şehidimizin kıymetli ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Deprem nedeniyle Necip Fazıl Konteyner Kentte kalan 15 Temmuz Gazimiz Serkan Yeşilay ve ailesine de ziyarette bulunan Vali Coşkun, gaziye ve ailesi ne geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Coşkun ziyaretlerinde yaptığı konuşmada: “Rabbim tüm şehitlerimizin mekânını cennet eylesin. Gazilerimize sağlık sıhhat versin. Şehitlerimizin ve gazilerimizin 15 Temmuz gecesi göstermiş oldukları onurlu duruş, hainlerin gerçekleştirmek istedikleri bütün kötü emelleri yerle bir etti. Ülkesinin birlik ve beraberliğine sahip çıkan, vatanı ve bayrağını canından aziz bilen evlatları yetiştiren kıymetli ailelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Hepiniz bize şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetisiniz. Bizler de sizlerin her zaman yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği yolunda canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletçe hepinize minnettarız“ dedi.

Vali Coşkun’a ziyaretlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Kaymakamı Burak Keser, Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya, İl Jandarma Komutanı Tolga Yağan ve İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mutlu Kaya eşlik etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.