Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'den Gazilere Ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer Gazilerimiz Halil İbrahim Ergen ve Muhammet Eren Karaoğlan’a ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2024 13:34
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'den Gazilere Ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, beraberindeki heyet ile birlikte Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit Mehmet Cantepe Üs Bölgesinde sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan Mehmetçikler P.Söz.Er Halil İbrahim Ergen ve Sağlık Astsubayı Muhammet Eren Karaoğlan’ı evlerinde ziyaret etti.

Kahraman Mehmetçikler Halil İbrahim Ergen, Muhammet Eren Karaoğlan ve ailelerini ziyaret eden Vali Ünlüer, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak gazilerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

whatsapp-image-2024-03-05-at-22-42-52.jpeg

Vatanın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği için ülkemizin dört bir yanında verdikleri mücadele için kahraman Mehmetçiklere şükranlarını sunan Vali Ünlüer, bu uğurda şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve kederli ailelerine sabr-ı cemil dileğinde bulundu.

Vali Mükerrem Ünlüer’e ziyaretlerinde, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt eşlik etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.