Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü

Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2016 16:43
Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü

'nin Çukurca İlçesi'nde, terör örgütü 'lıların saldırısında şehit olan Uzman Çavuş 27 yaşındaki Haşim Yenigül'ün acı haberi, memleketi 'ta yaşayan ailesini yasa boğdu. Şehit Yenigül'ün, sosyal medya hesabından paylaştığı son çektiği fotoğrafına yazdıkları ise okuyanları duygulandırdı.

Kayseri 1'inci Komando Tugayı'ndan geçici görevle gittiği Hakkari'nin Çukurca İlçesi kırsalındaki Dağbaşı Tepe bölgesinde terör örgütü PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyonda Piyade Uzman Çavuş Haşim Yenigül şehit oldu. Piyade Uzman Çavuş Yenigül'ün şehadet haberi, Kahramanmaraş'ın Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan ailesine Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz ve Onikişubat İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tayfun Atakut tarafından verildi. Babası Metin Yenigül'ün evde bulunmadığı sırada acı haberi alan anne Fatma Yenigül ile eşi Leyla Yenigül sinir krizi geçirdi. Acılı aileye hazır bekletilen salık görevlileri tarafından müdahale edilirken, evin bulunduğu Ahmet Gedemenli Caddesi Türk bayraklarıyla donatılarak taziye evi kuruldu.


2'si kız 3 çocuklu ailenin en büyüğü ve tek erkek çocuğu olan şehit Uzman Çavuş Yenigül'ün, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde görev yaptığı arkadaşlarıyla çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafının altına yazdıkları duygulandırdı. Şehit Yenigül, 26 Ağustos Cuma günü yaptığı paylaşımda fotoğrafının altına 'Kim bu vatanın olmaz ki feda' sözlerini yazdığı görüldü.

2 yaşında Metin Musab isimli bir çocuğu bulunan Yenigül'ün cenazesi, yarın memleketiKahramanmaraş'ta düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.