Kahramanmaraş'ın Ardından Marmara'da da Deprem Kabusu!

Kahramanmaraş'ın ardından Marmara'da da deprem! Yalova açıklarında 3,5 büyüklüğünde sarsıntı. AFAD ve ekipler saha tarama çalışmasında.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2024 13:16
Kahramanmaraş'ın Ardından Marmara'da da Deprem Kabusu!

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından Marmara Denizi'nde de 3,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, saat 09.21'de Yalova'nın 2,42 kilometre açığında bir deprem gerçekleşti. 9,71 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, İstanbul ve Bursa'da da hissedildi.

YALOVA VALİSİ HÜLYA KAYA'DAN AÇIKLAMA

Yalova Valisi Hülya Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Marmara Denizi merkezli 3,5 büyüklüğünde meydana gelen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. An itibarıyla olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN

Marmara Denizi'nde meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Depremden kaynaklanan herhangi bir can kaybı veya yaralanma haberinin gelmemesi umut vericidir. Yetkililerin saha tarama çalışmalarına devam etmesi ve herhangi bir olumsuz durumun olmaması sevindiricidir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.