KAHRAMANMARAŞ’IN GURURU

KAHRAMANMARAŞ’IN GURURU

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
KAHRAMANMARAŞ’IN GURURU

Kahramanmaraş’ın gururu İSKUR GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul Kahramanmaraş Ekonomisinin her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, Tekstil alanında yapılan yatırımlarla daha güçlü bir Kahramanmaraş ekonomisi hedeflediklerini belirtti.

Anayasa değişikliğinin şart olduğunu vurgulayan Kurtul, 15 Temmuz darbe girişiminin Anayasa Değişikliğinin şart olduğunu ispatladığını ifade etti.

 

 

2016 nasıl geçti?

Gerek ülkemiz açısından gerekse dünya açısından 2016 yılı son derece hareketli ve takip edilmesi gereken gündem maddeleri ile son derece yoğun geçti. 15 Temmuz hain darbe girişimi, terörle mücadele, Orta doğuda sınırımızın hemen yanı başında Irak ve Suriye’deki savaş ortamı, Amerika’daki başkanlık seçimleri, İngiltere’nin AB’den ayrılma kararı, döviz kurlarındaki hareketlilik, yeni anayasa ve başkanlık sistemi tartışmaları hepimizin yakından takip ettiği konulardan sadece birkaçı idi. Ancak, içerde ve dışarda yaşanan bu kadar olumsuz gelişmelere rağmen önceki yıllara göre düşükte olsa büyüyen bir Türkiye ekonomisi var. Milli irade ve demokrasi anlamında dimdik ayakta duran; tüm dünyaya örnek olan bir Türkiye var. 3 milyondan fazla mülteciye kucak açmış; dünyaya insanlık dersi veren bir Türkiye var. Bizler de, atamız Fatih Sultan Mehmet’in izinde, Sütçü İmam’ın torunları olarak mücadelemize devam ettik ve devam edeceğiz. 2016 yılında yaşanan bu kadar sıkıntılı sürece rağmen, bir taraftan şirketlerimizi iyi yönetip ayakta tutmaya çalışırken; öteki taraftan güçlü Türkiye için yatırımlarımıza yılmadan devam ettik.

2017 yılından beklentileriniz?

2017 yılının 2016’ya nazaran daha iyi geçeceğini umut ediyorum. Terör örgütlerinin ülkemizden temizlendiği, jeopolitik risklerin azaldığı, finansal piyasalardaki dalgalanmaların küçük olduğu, global belirsizliklerin azalıp büyümenin arttığı, ticari partnerlerimizle olan ilişkilerin iyileştiği, alınan tedbirler ve teşvikler sayesinde yatırımın hareketleneceği bir yıl olmasını temenni ediyorum. İskur Grup olarak bizler de 2017 planlarımızı bu iyi projeksiyon üzerine kuruyoruz. Ülkemiz için, Kahramanmaraş için çalışmaya ve yatırım yapmaya devam edeceğiz inşallah.

Anayasa değişikliği gerekli mi?

Gerekli değil şart. Dünyanın en büyük 20 ekonomisi arasında yer alan vizyonu olan ülkemiz, darbe anayasası ile yönetilmemeli. 15 Temmuz, anayasa değişikliğinin ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha gösterdi sanırım.

Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak’ın Kahramanmaraş için artıları nelerdir?

Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak Bey, hem ülkemiz için hem kentimiz için önemli bir kazanım. Kendileri önemli bir siyasetçi ve devlet adamı. Hareketli ülke gündeminde, Başbakan Yardımcılığı görevinde sorumlu olduğu alanlar nedeniyle yoğun bir mesaisi var. Allah yardımcısı olsun. Sayın Veysi Kaynak Bey, ülkesi kadar şehrine de düşkün bir insan. Bu noktada, Kahramanmaraş’a değer katacağına, sosyo-ekonomik anlamda şehrimizi geliştirecek projelere imza atacağına ve Kahramanmaraş’ı Türkiye’de marka şehir haline getirmek için gereken her türlü fedakarlığı ortaya koyacağına inancım tam. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.