Kahramanmaraş’ın Yıldızları Züchex’e imza attı

İstanbul Tüyap’da düzenlenen 28. Zuchex Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri Fuarına Kahramanmaraş’ın sektöre yön veren firmaları katılımlarıyla damga vurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2017 13:22
Kahramanmaraş’ın Yıldızları Züchex’e imza attı

Kahramanmaraş 46 TV genel yayın koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı’nın ziyaret ettiği ve gözlemleriyle katılımcıları firmalarımızı ziyaret ederek destek oldu. İstanbul Tüyap Fuar merkezinde 21/24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Zuchex 2017 fuarına Innova Kontrol Sistemleri Makine otomasyon ve makine parkuru ile 4 yıldır olduğu gibi bu yılda tek yıldızı oldu. Öncü Ev ve Mutfak Gereçleri fuarın ilgi çekeni olurken Akyıldız Mutfak trend ürünleriyle fuarın en gözdesi olurken Saflon Teflon dikkat çekti.

Kahramanmaraş’ın Emaye alanında İstanbul’dan sonra Türkiye en büyük üretim tesisine sahip Özgülmelamin Tria markasıyla Züchex 2017’ye adeta çıkarma yaptı. Tutku Metal – Bonera markasıyla göz doldurdu.

Her bir holl de mutlak bir Kahramanmaraş markası vardı. İlk göze çarpan firmalar Arzu Çelik Eşya, Netlon, Martı, Eslon mutfak gibi ev ve mutfak gereçleri dikkat çekerken 40 civarı Kahramanmaraş’tan katılımcı olduğu gözlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.