Kahramanmaraş'ta Aile İçi Şiddet Kurbanları: Bir Dramın Ardındaki Hikaye

Olay Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, yaşanmıştı. Cinnet geçirdiği iddia edilen bir adam, ailesine karşı dehşet verici bir saldırıda bulunmuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2023 15:21

31 Ağustos 2023 tarihinde, saat 19:50'de Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı İsa Divanlı Mahallesi'nde bulunan Güllü Hoca Caddesi No: 26 adresinde korkunç bir olay yaşandı.

OLAYIN TARİHİ ARKA PLANI:

Korkunç olayın kökenleri, bir ay önce M. Ö. ile boşanan O. K.'ye dayanmaktadır. O. K., 34 yaşında bir eski damattır ve bu korkunç olayın merkezinde yer almaktadır.

OLAYIN İÇERİĞİ:

O. K., eski eşi M. Ö.'yü (23 yaş) ve eski kayınvalidesi S. Ö.'yü (60 yaş) tabanca ile öldürmüştür. Ayrıca eski yengesi K. Ö.'yü (31 yaş) ise yaralamıştır.

95771.jpg

OLAYIN SONUCU:

Olayın ardından, intihar ederek hayatına son vermiştir. İntihar ederken kullandığı tabanca da olay yerinde bulunmuş ve muhafaza altına alınmıştır.

GEÇMİŞE YÖNELİK İNCELENME:

M. Ö.'nün daha önceki bir tarihte, 23 Temmuz 2023 tarihinde Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne O. K. hakkında tehdit ve hakaret suçlarından şikayetçi olduğu tespit edilmiştir. Aile Mahkemesi tarafından O. K.'ye karşı 20 günlük uzaklaştırma kararı alınmıştır. Ancak bu süre sona erdikten sonra ikinci bir şikayet ve uzaklaştırma talebi gelmemiştir.

ADLİ SÜREÇ:

Dehşet verici olayla ilgili adli süreç halen devam etmektedir. İncelenen bilgilere göre, detaylı bir adli inceleme ve mahkeme süreci beklenmektedir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.