Kahramanmaraş'ta bugün neler oldu? Günün özeti için tıkla

Kahramanmaraş'ta bugün neler oldu? Günün özeti için tıkla

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2017 18:16
Kahramanmaraş'ta bugün neler oldu? Günün özeti için tıkla

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan yeni yol yapımı ve yol genişletme çalışmaları yaparken, ihtiyaç olan yollarda da asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

saricukur-asfalt-1.jpg


Kahramanmaraş Kağıt Sanayi, makine yatırımı ve AR-GE çalışmalarının ardından Türkiye’de ilk defa ‘Gypsum Board’ alçıpan kağıdı üreterek hem yurt içi talebi karşılıyor hem ihracat yapıyor.

kahramanmarasta-bir-ilk.jpg


Dulkadiroğlu Belediyesi, üniversite sınavı sonrası tercih sorunu yaşayan öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Kıraathane'de üniversite tercihi için rehberlik hizmeti vermeye başladı. Belediye Başkanı Necati Okay, geleceğini planlayan öğrencileri ziyaret ederek moral verdi. 

dulkadiroglu-ogrencilere-destek.jpg


İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde, sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda satışa hazır 58 fişek ve 5 poşet halinde toplam 176 gram esrar maddesi ele geçirildi.

uyusturcu-operasyonu.jpg


7020 Sayılı Kanun kapsamında KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından su borçlarına yönelik uygulanan yapılandırılmada ilk taksit ve peşin yapılandırma ödemesinin 31 Temmuz 2017 tarihine kadar yapılması gerekiyor. 

kaski-yapilandirma-001.jpg


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarında kaba inşaat çalışmaları biterken, iç mekanlarda ince işçilikler devam ediyor. 

yedi-guzel-adam-edebiyat-muzesi.jpg


Dulkadiroğlu Belediyesi bölgesinde bulunan pazar yerlerini modern yapılar haline getirmek için başlattığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Doğukent'e yapılan pazar yerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Necati Okay, ilçede bulunan pazar yerlerini kapalı ve standardı yüksek hale getireceklerini söyledi.

dogukent-modern-pazar-yeri-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.