Kahramanmaraş'ta çocuklarınızı güvenle eğlendirin

Tiki Eğlence Dünyası İstanbul’dan sonra Kahramanmaraş’ta da bir şube açtı. Çocuklara yönelik eğlence sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tiki Eğlence Dünyası 56 adet oyun çeşidi ile hizmet veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2018 11:52
Kahramanmaraş'ta çocuklarınızı güvenle eğlendirin

HABER: EMRE BOZ

Eğlence sektöründe Kahramanmaraş’ta yeni bir sayfa açan Tiki Eğlence Dünyası İşletme Sahibi Mesut Kireçci gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş’ta ailelerin çocuklarını eğlendirebileceği güvenli bir ortama ihtiyacı olduğunu belirten Mesut Kireçci; Biz Kahramanmaraş’ta bu açığı gördük ve iyi bir çalışma ile sektöre giriş yaptık. Kasım ayında faaliyete geçtik ve hemen büyüme çalışmasına girdik. 56 adet oyun çeşidimiz ve 60 adet elektronik makinemiz var. Toplamda 850 metrekarelik bir alanda hizmet veriyoruz. Fiyat politikasında her kesimden vatandaşlarımız faydalansın ve her çocuk eğlensin diye olabildiğince uygun düşündük” dedi.

kahramanmarasta-cocuklarinizi-guvenle-eglendirin2.jpg

Diğer sektörlerden eğlence sektörüne giriş yapanlar olduğunu söyleyen Mesut Kireçci “biz eğlence sektörünün içinden geldiğimiz için alanımızı ön planda tutuyoruz” dedi. Mesut Kireçci açıklamasında şunları kaydetti; “İşimizi severek yapmaya çalışıyoruz. Aileler ile empati kurarak hareket ediyoruz. Bizim çocuklarımıza nasıl davranılmasını istiyorsak biz de çocuklara o şekilde davranıyoruz. Bu da bize artı değer katıyor. Personel seçimlerinde alanında uzman eğitimli kişileri değerlendiriyoruz. Biz çocukların eğlenmesi ve buradan mutlu bir şekilde ayrılmasını hedefledik.

kahramanmarasta-cocuklarinizi-guvenle-eglendirin1.jpg

Eğlence sektörü ile Kahramanmaraş ekonomisine katkı sağladığımıza inanıyorum. Yüksek yatırım maliyetli bir iş, sürekliliği ekonomiye etki edecektir. Oyun makinalarımız her 2 saatte bir temizleniyor. Çocuklara zarar vermeyecek kimyasal temizlik malzemeleri kullanılıyor. Özellikle temizlik konusunda alanında uzman çalışanlarımız var. Çocukların güvenle eğlenebileceği TİKİ Eğlence Dünyasından mutlu ayrılma garantisi veriyoruz”

kahramanmarasta-cocuklarinizi-guvenle-eglendirin3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.